Căutare Live

Trei aplicatii pentru iPhone iti permit sa te vezi in viitor

Daca te-ai intrebat vreodata cum vei arata la batranete, daca ai fi foarte gras sau daca ai cheli, exista acum o serie de trei aplicatii care iti satisfac aceasta curiozitate.

Potrivit Huffington Post, Fatify, Oldify si Baldify sunt aplicatiile pentru iPhone care iti permit sa te vezi mai gras cu cateva zeci de kilograme, mai batran sau complet chel.

Fiecare dintre aceste aplicatii iti modifica aspectul manipuland o fotografie pe care o introduci in telefon. Trebuie doar sa preiei o imagine cu chipul tau actual si sa o incadrezi in conturul impus de aplicatii sau sa folosesti o imagine pe care o ai deja in telefon.

De restul se ocupa aplicatiile. Tu nu mai esti nevoit decat sa astepti cateva momente pentru a te amuza de felul in care este posibil sa arati sau sa te ingrijorezi si sa incepi sa tii dieta si sa faci tratamente pentru prevenirea caderii parului.

Foto: Oldify

Multi utilizatori de Twitter au crezut ca "Titanic" a fost doar un film... Google, amendat cu 25.000 de dolari din cauza programului Street View...
Ultimele știri