Trei jocuri de fotbal pentru iPad, iPhone si iPod Touch

 
+8 click pentru
galerie

Pana atunci insa, te poti pregati sufleteste distrandu-te cu 3 variante de fotbal, daca ai un iPhone, un iPod Touch sau chiar un iPad.

1. Fifa World Cup.

2010/05/31//52652-fifa.jpg

Desigur, e cea mai potrivita varianta in contextul competitiei reale ce va debuta pe 11 iunie in Africa de Sud. Acesta este jocul oficial iPhone pentru Africa de Sud insa pe telefonul tau nu vei avea parte doar de cele 32 de tari calificate, ci vei putea alege dintre 105 tari, inclusiv Romania.

Si daca grafica nu este spectaculoasa, insa normala, atunci te vor impresiona baza de date pentru fiecare formatie, dar si tehnica diponibila pentru fiecare jucator. Prin functia Captain Your Country, tu poti chiar deveni capitanul tarii pe care ai ales-o.

Controlul din touchscreen a fost apreciat de catre game-tasteri ca fiind excelent, iar modul multiplayer, gratie Bluetooth-ului si wi-fi-ului, te vor ajuta chiar sa te joci cu prietenii tai care sunt dotati cu un aparat asemanator cu al tau.

2. X2 Football2010.

2010/05/31//52657-x2.jpg

X2 Football este disponibil doar celor cu aparate Apple si a fost lansat doar in urma cu un an, insa se bucura deja de un succes major. Aici jocul este la nivel de cluburi, nu de tari, si vei avea de ales intre 150 de cluburi de fotbal din toata lumea.

Iti poti alege chiar si propriul Dream Team, si, la fel ca si in cajul primului joc, si aici poti juca fie online, fie alaturi de alti prieteni care au gadgeturi Apple.

3. Real Football 2010.

2010/05/31//52654-realfootball.jpg

Aici se ingroasa gluma, fiindca ai la dispozitie 245 de cluburi si 8 campionate. In modul Club Master te poti lipi de o formatie, alaturi de care sa mergi in campionatul intern, in cupa interna a acelei tari, sau chiar in competitiile europene.

Si aici poti juca alaturi de alti prieteni, prin Bluetooth si wi-fi, insa mai ai cateva functii in plus: poti vedea varful clasamentul punctajului celor care joaca Real Football 2010 in toata lumea, sau chiar poti uploada pe You Tube replayurile golurilor pe care le-ai marcat!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI