Căutare Live

Un antivirus gratuit a început să vă coste scump. Cum îmbogăţiţi dezvoltatorii?

Chiar dacă folosiţi un antivirus gratuit ,,pentru că îşi face treaba”, în realitate a încetat de mult timp să mai fie aceasta cea mai sigură şi eficientă soluţie.

Chiar dacă folosiţi un antivirus gratuit ,,pentru că îşi face treaba”, în realitate a încetat de mult timp să mai fie aceasta cea mai sigură şi eficientă soluţie.

Majoritatea celor care continuă să folosească o aplicaţie pentru prevenirea infecţiilor cu malware, viruşi şi troieni, optează pentru un antivirus gratuit. Numărul celor care refuză să mai investească într-un program pentru securizarea PC-ului a devenit atât de mare încât dezvoltatorii unor astfel de creaţii software au căutat să se îmbogăţească din altă parte. Particularitatea interesantă este că nici măcar nu s-au străduit prea mult să găsească o soluţie la problema financiară din ce în ce mai mai arzătoare.

Trăiţi cu impresia că aţi făcut o afacere instalând un antivirus gratuit, dar, în realitate, acesta vă costă surprinzător de scump. Acest aspect se datorează faptului că micul program vine la pachet cu extensii maliţioase de browser, un amalgam de reclame, un motor de căutare ineficient şi o serie de notificări pentru a achiziţiona varianta plătită a aceluiaşi antivirus.

Citeste AICI continuarea articolului!

Cum vei putea vorbi gratuit cu rudele de care ți-e dor. E cea mai bună veste!... A apărut primul hard disk extern de 4TB cu alimentare USB...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri