Căutare Live

Unreal Engine 4 iti ia ochii prin doua demo-uri de PC si PS4

Cu toate ca Unreal Engine 3 continua sa rupa gura targului prin jocurile din ultimii ani, Unreal Engine 4 devine realitate la GDC.

GDC 2013 a fost o ocazie speciala pentru dezvoltatori, jurnalisti, creatori de software si hardware pentru a se intalni si a schimba impresii. Acelasi eveniment a fost o ocazie pentru titani in domeniul gamingului, precum Epic Games, de a-si dezvalui planurile pe 2013.

Din cate se pare, au iesit pe scena evenimentului pentru a atrage atentia asupra noului lor motor de dezvoltare, Unreal Engine 4. Cea de a patra generatie a popularului motor grafic este noua solutie pe care au gandit-o cei de la Epic, cu scopul de crea o punte comuna intre noile jocuri gandite pentru PC si cele create pentru consolele din generatia urmatoare.

Deoarece gamerii sunt niste persoane vizuale, Mark Rein, vicepresedinte la Epic Games, a demonstrat prin intermediul unor scurt metraje cu nume sugestive: Infiltrator si Elemental. Infiltrator, un joc futurist cu elemente de spionaj, a fost demonstrat in timp real pe un PC ce folosea un singur GPU NVIDIA GeForce GTX 680. Elemental a fost rulat pe un kit PS4 pentru dezvoltatori.

Citeste AICI continuarea articolului!

Sunteti interesati de… smartphone Dacia?... BionicOpter este o libelula pentru speriat vecinii...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri