Căutare Live

Urmatorul XBOX are o data de lansare oficiala

A trecut ceva de cand Nintendo a anuntat Wii U si Sony a demonstrat noul PS4, Microsoft intra in noua hora a consolelor moderne, cu noul Xbox, pe 21 mai.

si informatii mai mult sau mai putin fondate au inceput sa ajunga pe internet in ultimele luni cu referire la un ipotetic XBOX 720. Respectiva consola, chiar daca nu se stie care ii va fi numele comercial, a primit in sfarsit si o data de lansare provenita direct de la gigantul din Redmond. Dupa cum se vede si in captura de mai sus, evenimentul se va petrece la sediul Microsoft din Statele Unite, mai precis, in campusul XBOX.

Deoarece se poarta ca astfel de evenimente sa fie transformate in manifestari grandioase, vezi lansarea noului Galaxy S4, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca respectivul eveniment va fi transmis in direct utilizatorilor de XBOX Live si celor care au acces la Spike TV.

Sintetizata intr-un comunicat ca ,,marcand inceputul unei noi generatii de jocuri, TV si divertisment”, noua consola are mari sanse sa ajunga la utilizatori inaintea lui PS4. Tot ce conteaza este ca Microsoft sa-si joace cartile cum trebuie. Daca se confirma informatiile de la creatorii platformei Windows, noua consola ar fi anuntata la sfarsitul lunii mai doar ca in iunie la E3 deja sa se declanseze procesul global de distributie. Tot la targul de gaming vom vedea si intreaga colectie de jocuri care va incerca sa aduca urmatorul Xbox in fruntea preferintelor.

Citeste AICI continuarea articolului!

Eton BoostTurbine 2000 iti incarca telefonul printr-un dinam... Microsoft lanseaza o aplicatie pentru CD-ROM-uri virtuale...
Ultimele știri