Căutare Live

Utilizatorii Whatsapp au trecut prin clipe de coșmar! Ce înșelătorie este acum la modă pe rețeaua de socializare?

Recent, utilizatorii aplicației Whatsapp au avut parte de surprize neplăcute și nimeni nu se aștepta la o asemenea întâmplare.

Ai grijă ce aplicații descarci

Recent, utilizatorii aplicației Whatsapp au avut parte de surprize neplăcute și nimeni nu se aștepta la o asemenea întâmplare.

Numeroși utilizatori ai aplicației de comunicații WhatsApp au fost păcăliți să descarce versiunea 'WhatsApp Gold', aparent o versiune "exclusivă" sau "premium" a aplicației care însă nu face decât să infecteze telefoanele sau tabletele pe care este instalată cu malware.

Schimbarea anului pentru utilizatorii Whatsapp! Vestea a uimit milioane de oameni din întreaga lume!

Mai mulți utilizatori ai aplicației WhatsApp au reclamat faptul că au primit mesaje prin care erau îndemnați să descarce aplicația prin intermediul site-ului "WhatsApp Gold", site al cărui link era distribuit prin mesaje. Facilitățile suplimentare ale serviciului "WhatsApp Gold", despre care escrocii susțineau că a fost anterior disponibil doar pentru celebrități și oameni politici de top, includeau posibilitatea de a transmite simultan sute de fotografii, seturi noi de emoticoane, posibilitatea de apel video, caracteristici de securitate superioare variantei normale a aplicației și mult mai multe opțiuni de personalizare.

Ai grijă ce aplicații sau update-uri descarci

Totul este însă o înșelăciune. Descărcarea variantei Gold de pe site nu face decât să infecteze telefonul sau tableta cu malware. Această înșelăciune a fost practicată în trecut și sub numele de "WhatsApp Plus".

Responsabilii aplicației WhatsApp îi blochează pe utilizatorii care dispun de software neautorizat în telefoane.

Cea mai bună modalitate de a evita escrocheria WhatsApp Gold sau Plus, sau orice altă înșelăciune de acest tip, este de a ignora și șterge orice mesaj prin care ești invitat să o încerci, să o descarci și să o instalezi etc.

De asemenea trebuie evitată descărcarea de aplicații din alte surse decât Google Play Store sau App Store, mai recomandă reprezentanții WhatsApp, potrivit Agerpres.

Află tot ce știe Facebook despre tine: cum descarci istoricul și vezi tot ce ai publicat... Tasta ''Backspace'' nu va mai putea fi folosită. Motivul este cel puțin bizar. Mulți utilizatori s-au plâns...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri