Căutare Live

Veste tristă pentru fani. EA anunță moartea consolelor de jocuri video

Pasionații de jocuri video, în viitorul nu foarte îndepărtat, se pare că nu vor mai avea acces la console de jocuri, deoarece nu vor mai fi necesare, conform celor de la EA

Pasionații de jocuri video, în viitorul nu foarte îndepărtat, se pare că nu vor mai avea acces la console de jocuri, deoarece nu vor mai fi necesare, conform celor de la EA.

Tehnologia avansează cu o viteză amețitoare și prea puțini știu ce urmează să apară în următorii 3, 5 sau 10 ani. Cu toate acestea, există câteva autorități în fiecare domeniu care, în momentul în care se aruncă la pronosticuri, se poate spune că știu despre ce vorbesc. Un astfel de invidid este Peter Moore, unul dintre directorii de la EA, poate cel mai mare distribuitor de jocuri video la nivel global.

În urmă cu aproximativ un an și jumătate, CEO-ul NVIDIA a creat multe dezbateri în online când a afirmat că viitorul consolelor de jocuri este foarte incert. O afirmație pe un ton similar, dar cu mult mai multe argumente a fost făcută publică zilele trecute de Peter Moore – Chief Competition Office la Electronic Arts. Într-un interviu acordat celor de la The Daily Orange, Moore a explicat că investițiile în cosole de jocuri nu se vor mai justifica, deoarece respectivele gadgeturi nu-și vor mai găsi utilitatea într-o casă modernă.

Vezi cu ce vor fi înlocuite consolele.

Așteptarea a luat sfârșit! WhatsApp pregătește o mega surpriză: Cum vor arăta aplelurile video ale aplicației pe care o ... Cum folosesc liderii de business internaționali tehnologia în business?...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri