VIDEO! Aplicatia oficiala Skype pentru iPad, lansata pe iTunes

Seful departamentului pentru managementul produsului consumatorului din cadrul Skype, care se ocupa de designul, strategia si dezvoltarea produselor pentru consumatori, Rick Osterloh a anuntat pe blogul sau lansarea oficiala a aplicatiei Skype pentru iPad.

Conform acestuia, cererea de Skype pentru iPad a crescut incepand cu introducerea apelului video prin Skype pentru iPhone, in 2010.

Aplicatia Skype pentru iPad are o interfata optimizata pentru platforma tabletei Apple si include functii noi, specifice iPad-ului.

Cu noua aplicatie, utilizatorii care folosesc Skype pe iPad vor avea posibilitatea sa realizeze apeluri video catre orice utilizator Skype, indiferent de platforma pe care aceasta ruleaza.

Aplicatia pentru iPad va permite utilizatorilor sa trimita mesaje scrise in timpul apelurilor video, va permite accesul rapid la lista de contacte, va avea un buton special pentru a naviga in conversatiile anterioare si va avea capacitatea de a trimite SMS-uri.

Posesorii de iPad 2 vor avea, de asemenea, optiunea sa foloseasca oricare dintre cele doua camere video in timpul unui apel.sursa: Antena 3

foto: itunes.com

Ultimele știri