Căutare Live

VIDEO! Flipout, un smartphone super trendy

Flipout este un telefon mobil cu design special si touchscreen rotativ, sub care se afla o tastatura QWERTY si este dotat cu tehnologia Android.

Odata cu Flipout, cei de la Motorola au reusit cu gratie sa evite un design monoton, similar cu cel al smartphone-urilor actuale si au optat pentru o forma patrata si accesibila. Designul unic al telefonului ofera diferite posibilitati de tastare, datorita tastaturii care se ascunde sub displayul rotativ.

Tinerii vor fi incantati de acest gadget, care permite schimbul de contacte, mesaje, postari, imagini pe Facebook, Twitter, MySpace, Gmail, care apar automat pe ecranul mobilului. Totul se datoreaza unei combinatii reusite intre sistemul Android si interfata Motoblur.

Motorola Flipout te ajuta si sa fii mereu la moda, pentru ca poti opta pentru una dintre culorile speciale: Licorice, Fairway Green, Raspberry Crush, Brilliant Blue, Poppy Red, Saffron sau alb. Vezi cateva din acesta in prezentarea video si in galeria foto de mai jos!

Specificatii tehnice

Retea de functionare: HSDPA 7,2 Mbps, HSUPA 2Mbps, GSM quad-band, GPRS, EDGE

Display: 2,8'' TFT touch, 320 x 240 pixeli QVGA

Camera: 3.2 megapixeli, zoom digital si fixed focus, video 352x288, 24 fps

Memorie: 150MB storage, 512 MB RAM, 512MB ROM + microSD pana la 32 GB

Alte specificatii: Android 2.1, HTML WebKit cu Adobe Flash, MMS, SMS, e-mail, POP3, push e-mail, instant messaging, FM radio, media player, acces Facebook, Twitter, MySpace, Gmail, Bluetooth 2.1 A2DP, Wi-Fi, GPS cu A-GPS, Google Maps cu Street View

Timp convorbiri: 4,5 ore (3G)/6 ore (GSM)

Timp stand-by: 377 ore (3G)/365 ore (GSM)

Dimensiuni
: 67 x 67 x 17

Greutate: 120 gr.


Sursa foto: unwiredview.com, motorola.com

Afla cum poti sa-ti gasesti telefonul daca iti este furat!... Samsung lanseaza seria de notebookuri premium QX...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri