Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

VIDEO / Ubisoft prezinta "Shaun White Skateboarding"

Cu seriile Tony Hawk si Skate ai zice ca aceasta zona a gamingului e deja ocupata, dar cei de la Ubisoft sunt siguri ca au loc si ei cu Shaun White Skateboarding, jocul pe care tocmai l-au prezentat in cadrul unui eveniment de dinaintea conferintei E3.

Jocul poarta numele unui faimos snowboarder, Shaun White. El s-a declarat foarte incantat de acest proiect, produs tot de Ubisoft Montreal, precum "Shaun White Snowboarding", lansat in 2008.

In SWS te vei da cu skate-ul printr-un oras gri, incredibil de plictisitor, dar vei putea schimba mediul inconjurator in real time, colorandu-l si adaugand rampe, grinzi si alte accesorii care-i sad bine unui posesor de placa.

"Am vrut sa le aratam gamerilor cum gasesc skaterii ocazii de a face trick-uri in mediul inconjurator", le-a spus un reprezentant Ubisoft celor de la Joystiq.

Conform celor de la Joystiq, in unele zone vei sari de pe rampa si vei crea in aer o grinda pe care sa aluneci iar in altele poti scoate tevi din pamant.

Ideea suna interesant, ramane de vazut cum anume va arata jocul in realitate, chiar daca trailerul de mai jos arata interesant.

Vom afla mai multe despre Shawn White Skateboarding in cadrul conferintei E3, care va incepe pe 15 iunie.

Vezi si GameX TV

Sursa foto: thatvideogameblog.com

Recomandari