Căutare Live

VIDEO! Vezi cum arata PlayStation Phone!

De ceva timp incoace tot internetul a fost plin de zvonuri legate de un PlayStation Phone pe care Sony se pregatea sa-l anunte iar weekendul trecut toate zvonurile au fost confirmate.

Pe YouTube a aparut doua demo-uri pentru acest telefon, care nu se numeste PlayStation Phone ci Sony Ericsson ZEUS.

Demo-urile prezinta telefonul ruland pe sistemul de operare Android 2.3 si butoanele standarde de PlayStation in combinatie cu touchpad-ul din centru.

Desi Sony nu a confirmat inca zvonurile, site-ul Engadget (care a obtinut primele imagini cu telefonul) sustine ca gadgetul este dotat cu un procesor Qualcomm MSM8655 de 1Ghz, 512 mb de RAM, 1gb de ROM, un slot de microSD si o diagonala a ecranului de circa 4 inci.

Vezi si GameX TV

Sursa foto: engadget.com

Aproape jumatate dintre aplicatiile pentru smartphone-urie au si functia de spion... VIDEO! Google Street View e acum si in Romania...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri