VIDEO! Vezi trailerul pentru Arcania: Gothic 4!

Cu atatea jocuri importante prezentate la E3, era sa trecem cu vederea RPG-ul (Role Playing Game) celor de la Spellbound Studios, Arcania: Gothic 4.

Desi jocul trebuia sa fie lansat la sfarsitul anului trecut, inca nu s-a stabilit o data fixa de lansare iar singurul material nou aparut e trailerul de E3.

Daca nu mai ai rabdare pana la lansarea lui Gothic 4 de toamna aceasta, trailerul te va consola putin.

"Arcania are loc la 10 ani dupa evenimentele din Gothic 3. O multime de lucruri s-au schimbat in lumea eroului necunoscut, care se numeste acum Rhobar III si care a unificat Myrtana si i-a extins puterea. In Arcania il gasim pe Rhobar incercand sa se extinda spre insulele din sudul Myrtanei, in special in Argaan. Chiar daca Rhobar III da senzatia ca e corupt, el isi justifica actiunile. Chiar simte ca face ceea ce trebuie pentru o lume care a fost neajutorata in trecut", spune Anwar Kamaal, producatorul jocului.

La lansare, Arcania: Gothic 4 va fi disponibil pe PC, Xbox 360 si PS3.

Vezi si GameX TV

Sursa foto: gamextv.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri