Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Volkswagen iBettle este gandit pentru iPhone

Lucrurile au luat o intorsatura interesanta la sediul companiei germane zilele trecute cand Volkswagen a anuntat noul iBettle.

Majoritatea dispozitivelor portabile create de Apple incep cu i, de aici si aparitia termenului iDevice-uri. Pentru a atrage atentia asupra compatibilitatii cu aceste gadgeturi, in special cu ultimul iPhone si pentru a atinge o coarda sensibila a pasionatilor de produse ,,Designed in California”, Volkswagen a anuntat iBettle. Cu speranta ca nu , sa vedem de la ce vine acel i din fata celei mai noi broscute create de compania germana.

In primul rand, pe bordul noului iBettle va trona un dock de iPhone, aceasta va fi integrat in bordul masinii si va fi legat la toate functiile care conteaza din noua masina. Astfel, dintr-o lovitura, ati scapat de achizitia unui dock pentru iDevice-uri. In plus, fiecare functie a popularului smartphone va putea fi controlata din volan. Veti putea initia apeluri hands-free, veti putea profita de navigatie, veti schimba muzica si multe altele, fara sa va mai intindeti dupa telefon.

Pentru ca ecosistemul sa fie complet, o aplicatie gratuita a celor de la Volkswagen va ajunge si in AppStore. Aceasta din urma va amplifica legatura dintre iPhone si iBettle. Va oferi informatii avansate despre instrumentele de la bordul masinii, va monitoriza consumul intr-un mod inteligent, va citi cu voce tare mesajele printr-un modul standalone text-to-speech si va afisa fotografii la cerere, daca e cazul.

Citeste AICI continuarea articolului!

Recomandari