Căutare Live

Volvo lasa un hamster sa conduca un camion – Dynamic Steering

Din categoria stirilor nostime, Volvo demonstreaza tehnologia Dynamic Steering lasand un hamster sa directioneze unul din camioanele sale.

Producatorii de automobile incearca fiecare sa demonstreze tehnologiile cele mai recente in cele mai interesante si amuzante moduri. Volvo este de parere ca directia camioanelor sale poate fi manevrata atat de usor, incat si un hamster poate sa o faca. Si demonstreaza exact acest lucru, pentru tehnologia Dynamic Steering. Luand in calcul ca hamsterul nu se poate uita pe fereastra si nu poate lua decizii legate de directia camionului, un angajat are rolul de a il momi pe “Charlie” cu un morcov, pentru ca acesta sa roateasca volanul.

Este de apreciat faptul ca nu au fost aduse aproape nici un fel de modificari camionului, in afara de roata pentru hamster si de numeroasele camere montate la interior pentru a realiza aceasta cascadorie. Camionul Volvo a urcat cu succes de la baza unei cariere de piatra din Spania, pana aproape de varful acesteia, iar testul Dynamic Steering a fost declarat o reusita pentru companie.

Citeste AICI continuarea articolului!

Allview H2 Qubo – Un smartphone “romanesc” de luat in seama... Primul pistol imprimat 3D ajunge piesa de muzeu...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri