Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

WhatsApp va fi istorie. Ce aplicație va detrona platforma deținută de Facebook în perioada următoare

WhatsApp, aplicația de mesagerie folosită de milioane de oameni din toate colțurile lumii, ar putea deveni istorie în perioada următoare, întrucât are o concurență care continuă să prindă teren 

WhatsApp va fi istorie. Ce aplicație va detrona platforma deținută de Facebook în perioada următoare

Forbes

Signal este, potrivit Forbes, cea mai bună și mai strălucitoare alternativă la WhatsApp”, aceasta fiind recomandată persoanelor care nu au încredere în Facebook și în produsele sale.

Potrivit sursei citate, în comparație cu WhatsApp, Signal are doar două dezavantaje, și anume faptul că nu există încă suficienți utilizatori (zeci de milioane față de câteva miliarde) și nu are backup-uri, astfel încât, dacă îți pierzi dispozitivul, rămâi fără mesaje.

TikTok, „şocată” de ordinul executiv prin care Trump interzice aplicaţia, ameninţă că va contesta în justiţie decizia preşedintelui

WhatsApp, în schimb, deși este apreciată de numeroase persoane și folosită zilnic, aceasta nu asigură acces la mai multe dispozitive într-un mod semnificativ, ceea ce reprezintă o problemă serioasă.

Pe de altă parte, WhatsApp asigură securizarea apelurilor vocale și video din aplicațiile sale pentru iPhone și Android, iar de curând a crescut capacitatea de lucru pentru a permite apeluri pentru opt interlocutori.

Signal pare să vină din urmă, însă, întrucât a început testarea beta a unor noi apeluri video și vocale one-to-one din aplicația sa genială pentru desktop.

O aplicație folosită zilnic de milioane de oameni, acuzată că își spionează utilizatorii: „Luminița verde îi dă de gol, nu au cum să nege!”

Această versiune este unul dintre primii pași către obiectivul nostru de a permite apelurile și video sigure, disponibile pe toate dispozitivele dumneavoastră”, spune Signal.

Signal este într-o creștere rapidă, determinată și de preluarea sa în timpul protestelor recente din SUA și Hong Kong, unde a fost considerat cel mai bun și sigur serviciu de mesagerie pentru oricine este preocupat de interceptare sau urmărire.

Recomandari