Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Wildfire, “fratele mai mic” al lui HTC Desire

Compania taiwaneza HTC a prezentat azi Wildfire, un terminal echipat cu sistem de operare Android si dedicat in special celor care utilizeaza retelele sociale.

Considerat o versiune mini a puternicului Desire, noul model are ecran de 3.2 inci, procesor Qualcomm la 528MHz si 384MB RAM, platforma A-GPS.

Rulând versiunea 2.1 a SO Android, Wildfire este mai scurt cu 13mm decât Desire. Functioneaza in retea HSDPA (7.2Mbps), camera foto are o rezolutia de 5MP. Aplicatia Friend Stream centralizeaza continutul publicat pe retele sociale precum Facebook, Twitter si Flickr intr-un singur flux de actualizari.

Fiecare contact vizualizat in agenda telefonului include un thread al comunicarilor recente, intre care detalii despre ultima convorbire, mesaje text si email-uri recente, dar si actualizari din retelele sociale. In momentul apelarii, Caller ID afiseaza fotografia din profilul Facebook si ultima actualizare a acestuia, dar iti aminteste si daca se apropie ziua de nastere a respectivului contact.

Datorita unui nou widget, terminalul iti permite sa recomanzi o aplicatie prin email, SMS sau prin retelele sociale. Prietenii vor primi un link al aplicatiei din Android Market, iar cu singur click o pot descarca pe propriul telefon. HTC Wildfire va fi disponibil si pe piata din România din luna iulie, la pret de 200 euro.

sursa: jurnalul.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro