Yahoo v-ar putea interzice accesul la mail dacă blocați reclamele

Spre surprinderea unui număr semnificativ de internauți care au încercat să-ți acceseze căsuța de postă electronică fără succes, Yahoo a decis contrariul.

Spre surprinderea unui număr semnificativ de internauți care au încercat să-ți acceseze căsuța de postă electronică fără succes, Yahoo a decis contrariul.

Cei de la Yahoo au unul dintre cele mai vechi servicii de email de pe mapamond. Yahoo Mail este gratuit, cu condiția să acceptați vizionarea câtorva reclame în partea dreaptă a paginii web. Doriți să blocați afișarea respectivelor reclame? Yahoo s-ar putea să vă dedepăsească într-un mod destul de agresiv. Mesajul de eroare cât se poate de clar a fost întâmpinat de mai mulți utilizatori, indiferent dacă foloseascu Firefox sau Chrome, atâta timp cât aveau activ Adblock Plus.

Captura de mai sus, cu mesajul ,,Disable Ad Blocker to continue using Yahoo Mail.” este cât se poate de concludentă. Din acest moment, cât timp veți folosi un utilitar care încearcă blocarea sau ascunderea reclamelor online, veți fi penalizați. Metoda? Eliminarea accesului la contul vostru de email, atâta timp extensia instalată este activă.

Vezi mai multe pe Playtech.ro.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri