Căutare Live

ZTE Grand X In – Smartphone de buget pe platforma Intel

In urma cu putin timp vorbeam despre lansarea primului smartphone pe platforma Intel din oferta celor de la Cosmote. Iata ca intre timp, noul ZTE Grand X In a ajuns si la noi in redactie si am avut ocazia sa ne jucam cateva zile cu el.

Marturisesc ca am inceput review-ul destul de entuziast pentru ca nu mai testasem inca un telefon cu Intel sub capota si cu atat mai mult cu cat vorbim despre un smartphone de buget cu o fisa de specificatii deloc de ignorat.

In cele ce urmeaza voi incerca sa stabilesc in ce masura colaborarea dintre ZTE si Intel a reprezentat un succes si daca ZTE Grand X In are potential de best buy in clasa mainstream.

Doua, trei muchii rotunjite o bucata de plastic negru, sticla display-ului si cateva butoane (capacitive+fizice) si gata smartphone-ul. Cam asa se rezuma in mare parte filosofia design-ului adoptata de mai toti producatorii de telefoane mobile. Foarte putine incearca sa mai iasa din tipare si sa se adreseze ceva mai personal viitorilor utilizatori.

Citeste AICI continuarea articolului!

O clona de Galaxy Note 2 poarta numele de N2 Lite... Google anunta un nou ultraportabil high-end, Chromebook Pixel...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri