Alertă fără precedent! Vopseaua de păr pe care o folosesc SUTE DE MII DE ROMÂNCE poate produce MOARTEA. Tu te vopsești cu așa ceva?

 

Îţi vopseşti părul singură acasă? Tu ştii la ce pericole te expui? Alergiile, eczemele, astmul şi chiar pierderea podoabei capilare sunt cele mai frecvente probleme. La ce trebuie să fii atentă şi cum să îţi faci testul care să îţi arate dacă eşti alergică la soluţiile din vopseaua de păr.

Vopsitul poate afecta întregul organism. Iată care sunt cele mai toxice substanţe care intră în compoziţia vopselelor şi efectele lor asupra sănătaţii. P-fenilendiamina (PPD) se întâlneşte în două din trei vopsele de păr şi poate fi dăunătoare pentru sistemul imunitar, piele, sistemul respirator şi cel nervos, ficat şi rinichi.

Vopseaua cu amoniac atacă organe vitale

Este una dintre cele mai toxice componente din vopsea şi, la un moment dat, a fost chiar interzisă în ţări precum Canada, Franţa Germania şi Suedia. Acum este însă legală. Resorcina este unul dintre cele mai nocive elemente din compoziţia produselor cosmetice. A fost catalogat de Uniunea Europeană ca fiind dăunător pentru organism şi este extrem de iritant pentru piele şi ochi. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe