Căutare Live

Cea mai simplă dietă după Paște: kilogramele se vor topi într-un ritm rapid, iar organismul tău va trece printr-un proces de detoxifiere

După Paște, puteți reveni la o formă de invidiat dacă urmați dieta cufrucyr! Nu vă chinuiți cu regimuri chinuitoare, ci profitați de faptul că pe piață găsiți fructe de sezon și că a venit primăvara!

După Paște, puteți reveni la o formă de invidiat dacă urmați dieta cufrucyr! Nu vă chinuiți cu regimuri chinuitoare, ci profitați de faptul că pe piață găsiți fructe de sezon și că a venit primăvara!

Dieta cu fructe: slăbeşti un kilogram pe zi!

În această perioadă fructele se găsesc din abundenţă şi, în afara faptului că o dietă cu fructe te ajută să slăbeşti, îţi şi revitalizează organismul care pe perioada iernii a avut parte de o alimentaţie greoaie.


În cazul în care te-ai decis să începi o dietă cu fructe, poţi alege varianta de 3 zile, în care trebuie să consumi doar acelaşi sortiment de fructe, fără alt aliment, şi să renunţi la consumul de cafea, cola sau băuturi acidulate.

În aceste 3 zile vor fi eliminate toate toxinele din organism.
Dacă dieta cu fructe de 3 zile ţi se pare greu de ţinut, fiindcă nu ai voie să mănânci decât fructe, atunci poţi opta pentru dieta cu fructe de o săptămână, în care ai voie să consumi şi alte alimente. Tot o săptămână poţi ţine dieta cu fructe combinată, în urma căreia vei slăbi 5-7 kilograme. În cadrul acestei diete poţi consuma mai multe sortimente de fructe, dar şi produse alimentare permise.

Dieta de 7 zile

Micul dejun: o ceaşcă de cafea fără zahăr, 100 de grame de biscuiţi dietetici, 250 de grame de fructe de sezon, la alegere

Prânz: o porţie de supă de legume, 200 de grame de friptură de vită sau de pui la grătar, 250 de grame de fructe la alegere

Cină: o porţie de orez cu legume, alternativ cu o porţie de peşte slab la cuptor, un iaurt natural mic, 250 grame de fructe la alegere.

După Paște, nutriţioniştii recomandă o dietă simplă! Ce trebuie să mâncăm pentru a da jos, în cel mult ȘAPTE ZILE, kilog... Ai buzele uscate şi crăpate mereu? Iată ce boli se ascund în spatele acestui simptom...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri