Descoperire incredibilă! Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci miere cu nuci

 
 Proprietăţile terapeutice ale nucilor sunt deja cunoscute, însă specialiştii au descoperit ceva uimitor! Dacă sunt combinate cu miere naturală devin o minune pentru sănătate
 
Ai nevoie de o jumătate de kilogram de miere, o jumătate de kilogram de nuci pisate şi de sucul de la o jumătate de lămâie. Ingredientele se amestecă bine, după care se depozitează într-un borcan care se închide ermetic. Pentru tratarea anemiei se ia câte o linguriţă din acest amestec de trei ori pe zi, cel puţin o lună.
 
Luptă împotriva tensiunii arteriale crescute
 
Pentru combaterea hipertensiunii, consuma câte 100 de grame de nuci în combinaţie cu 100 de grame de miere, în fiecare zi.
 
Tratează durerile de cap
 
Pe lângă faptul că aceasta combinaţie este delicioasă, studiile arată că este benefică şi în tratarea durerilor de cap şi chiar a insomniilor. Dacă te doare capul, consuma câteva nuci în combinaţie cu puţină miere, iar în cazul în care nu poţi să dormi, consuma seara un amestec preparat din zece nuci pisate şi trei linguriţe de miere.
 
Remediu eficient împotriva ulcerului gastric
 
În cazul în care suferi de ulcer gastric, amestecul pe bază de miere şi nuci poate face minuni. Ai nevoie de 20 de grame de nuci care se fierb în apă, după care se filtrează şi se pisează, apoi se amestecă cu 2 linguri de miere într-un pahar cu lapte. Din băutura preparată, se iau câte trei linguri înainte de mesele principale ale zilei.
facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe