Antena Căutare

DIETA care îți micșorează stomacul. Nu trebuie să se ajungă la bisturiu

Atunci când o persoană slăbește, își micșorează implicit stomacul. Sunt persoane care nu pot face acest lucru în mod natural, prin urmare apelează la operația de micșorare a stomacului. Marea ambiție este aceea de a-ți micșora stomacul fără a apela la bisturiu.

Atunci când o persoană slăbește, își micșorează implicit stomacul. Sunt persoane care nu pot face acest lucru în mod natural, prin urmare apelează la operația de micșorare a stomacului. Marea ambiție este aceea de a-ți micșora stomacul fără a apela la bisturiu.

Micșorarea stomacului fie printr-o dietă specială, fie prin intervenție chirurgicală, reprezintă o cale sigură pentru a slăbi. Iată care sunt regulile oricărei siluete frumoase.

Principiile de bază ale dietei:

Este recomandat să consumăm numai alimente cu puține calorii și să mestecăm încet.

Vom evita toate produsele care conțin zahăr adăugat (sucuri, prăjituri, batoane, etc.). Trebuie să citim etichetele produselor din comerț. Conservele de pește, porumbul fiert, mezelurile, pâinea pot conține zahăr adăugat.

Grăsimile și prăjelile trebuie evitate. O singură lingură de ulei are 100 calorii. Aceste calorii se ard în circa 20 minute de alergare.

Este bine să ne oprim din mâncat din momentul în care avem senzația confortabilă de sătul dar nu foarte plin.

Este recomandat să bem 6-8 pahare de lichide zilnic. Nu bem lichide cu 15 minute înainte de mese. Reîncepem să bem lichide la 30-40 min după masă.

Fiecare masă ar trebui să conțină: proteine, vegeatale, cereale integrale.

Mişcarea este esenţială. Mers pe jos în ritm alert, urcare și coborâre scări, acestea consumă chiar mai multe calorii decât alergarea.

Este bine să avem în casă numai următoarele alimente și să le consumăm în cantități mici și moderate dacă vrem să ne micșorăm stomacul:

Carne roşie şi de pasăre fiartă sau la grătar. Ouă fierte moi.

Brânză de vaci slabă. Iaurt neîndulcit, budinci fără zahăr.

Fructe sau Gem, dulceață fără zahăr adăugat în cantități mici și moderate.

Legume uşor înăbuşite sau pe plită fără grăsimi adăugate.

Sfaturi oferite de prodieta.ro.

Foto: pixabay.com

Scapă de viciul fumatului în doar 15 minute! Nu o să mai vrei țigări niciodată! Acesta este trucul anului 2018!... Ce se întâmplă facă ești fumător și folosești soluții pentru curățenie! Semnele care te trimit imediat la medic!...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x