Ești fumător și nu vrei să renunți la țigări? Secretul acesta te scapă de orice boală, fără să renunți la viciu!

 
+2 click pentru
galerie

Dacă ești fumător și totuși nu ai de gând să te lași prea curând de acest viciu, atunci află cum poți avea grijă de sănătatea ta prevenind diferite boli!

Fumatul este poate unul dintre cele mai răspândite vicii, dar dacă nu intenționezi să te lași de țigări, atunci poate că ar trebui să începi să faci alte gesturi prin care îți poți proteja sănătatea.

Prin fumat, organismul tău pierde o cantitate semnificativă de vitamina C și D, motiv pentru care specialiștii recomandă să ai o dietă bogată în fructe și legume. Consumă în mod frecvent pește, lapte, ouă, brânzeturi și alte lactate, varză, porumb și mazăre, dar și produse din carne de pui, vită sau porc.

Un alt truc pentru a avea grijă de sănătatea ta dacă ești fumător este acela de a consuma multe lichide. Evită cafeaua și alege sucurile naturale, bogate în vitamine.

Ca să elimini nicotina din corp consumă o cantitate cât mai mare de apă. Cu timpul vei observa că vei avea tendința să reduci numărul de țigări.

Chiar dacă ești un fumător înrăit nu uita că sănătatea este extrem de importantă. Efectele fumatului pot fi diminuate dacă urmezi sfaturile de mai sus.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe