Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Îți USUCI mâinile la aparatele cu aer? Pericolele INCREDIBILE la care te expui

Este extrem de important să ne spălăm pe mâini, dar cercetătorii ne anunță că este mult mai important modul în care alegem să le uscăm! Aparatele cu aer cald nu sunt chiar cele mai bune soluții

Este extrem de important să ne spălăm pe mâini, dar cercetătorii ne anunță că este mult mai important modul în care alegem să le uscăm! Aparatele cu aer cald nu sunt chiar cele mai bune soluții.

Mainile umede, abia spalate, pot avea inca pe ele bacterii si virusi care nu vor fi inlaturati decat in timpul procesului de uscare”, sustine medicul Mark Wilcox, co-autorul unui studiu – in care s-au testat trei metode populare de uscare a mainilor –publicat in Journal of Hospital Infection.

Iată concluziile studiului

Uscator de maini au aer rece

Garantat iti usuca rapid mainile, insa, potrivit studiului amintit mai devreme, aceste aparate imprastie de patru ori mai multi germeni decat un uscator normal de maini care foloseste aerul cald. „Din cauza modului de proiectie a aparatului, aerul este imprastie in sus bacteriile si tocmai de aceea te-ai putea trezi cu ele in fata”, sustine Wilcox.

VEZI AICI CE SE ÎNTÂMPLĂ LA USCĂTORUL CU AER CALD ȘI LA PROSOAPELE DE BUCĂTĂRIE

Recomandari