Antena Căutare

La ce tipuri de cancer ești predispus, în funcție de vârstă. Copiii pot suferi de leucemie sau tumori cerebrale

Boala de care se teme toată lumea poate afecta atât copiii, cât şi adulţii. Conform unui studiului realizat de cercetători, riscul de a dezvolta anumite tipuri de cancer diferă în funcţie de vârstă. 

Boala de care se teme toată lumea poate afecta atât copiii, cât şi adulţii. Conform unui studiului realizat de cercetători, riscul de a dezvolta anumite tipuri de cancer diferă în funcţie de vârstă.

Astfel, au stabilit următoarele grupe de vârstă, asociate cu riscurile specifice de boală: copii (0-14 ani), adolescenţi şi tineri (15-24 de ani), adulţi tineri (25-49 de ani), adulţi la vârsta a doua (50-74 de ani), bătrâni (peste 75 de ani).

La copii, tipurile cele mai frecvente de cancer sunt: leucemia (26% din cazurile de cancer), urmată îndeaproape de tumorile cerebrale (24%), apoi limfoamele (6%) şi cancerul renal (6%), anunţa

În cazul adolescenților și tinerilor, cel mai mare risc este de carcinoame (26%), apoi de limfoame (17%), melanom malign (13%), tumori cerebrale (12%) și abia pe ultimul loc leucemia (6%).

Citește mai departe

Apa de la robinet, pericol pentru femeile însărcinate! Copilul se poate naște cu malformații... Vrei să scapi de kilogramele în plus! Renunță la dietele care te fac să mori de foame: S-a aflat care este cel mai sănăt...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x