Shiatsu impotriva stresului si oboselii cronice

 
+4 click pentru
galerie

Asa cum bine se stie, shiatsu reprezinta o forma de masaj fondata in Japonia si regasita acum pe toate continentele sub o mare varietate de stiluri moderne sau traditional japoneze.

"Focused Touch Shiatsu" (Arta Presiunii Degetelor), procedura recomandata de Diana Rhea, terapeut, specialist masaj Shiatsu la clinica Medireflex, pune mare accent pe calitatea atingerii, stimuland astfel sistemul imunitar si folosind abilitatea naturala de vindecare a corpului. Terapia este relaxanta datorita presiunii aplicate bland, ajustata in functie de persoana, pentru un confort maxim.

Un masaj pentru toate varstele
In timpul sedintei care se desfasoara pe masa de masaj nu se folosesc uleiuri sau creme speciale, iar clientul ramane imbracat.

Este un masaj relaxant si energizant in acelasi timp, deloc obositor sau dureros si nu se bazeaza pe tehnicile masajului clasic sau suedez. Simplu si eficient, "Focused Touch Shiatsu" vizeaza echilibrarea totala a organismului, inducand o relaxare completa si de durata.

Nu este o solutie doar pentru eliminarea stresului zilnic, ci poate fi aplicat si in cazul durerilor de spate si de membre (sciatica, lombosciantica, scolioza etc.), deblocarii articulatiilor intepenite, migrenelor, sinuzitelor, depresiilor sau anxietatii.

Durata unei sedinte este de 60 de minute, o data chiar de doua ori pe saptamana. Oricine poate beneficia de acest tip de masaj, indiferent de varsta, iar efectele pozitive apar inca de la prima sedinta.

Pentru eliminarea stresului zilnic si a starii de oboseala, masajul poate fi practicat saptamanal sau la doua-trei saptamani. Un real sprijin in timpul perioadelor dificile ale vietii (pierderea unei persoane dragi, divort etc.), acest tip de masaj iti da energie, claritate mentala si incredere in propria persoana. Este contraindicat in infectii acute, arsuri, eruptii cutanate, rani recente, oase rupte.


Principalale beneficii ale masajului shiatsu
- facut in mod regulat poate preveni acumularea stresului, cea mai raspandita boala a secolului nostru;
ofera vitalitate si o stare generala de bine;
- imbunatateste functionarea sistemului circulator limfatic si hormonal si regleaza activitatea sistemului nervos;
poate indeparta simptomele asociate cu afectiuni precum nevralgii, insomnie, nervozitate, probleme menstruale, constipatie sau anxietate;
- elimina toxinele din organism;
- are rol analgezic, tonifiant, de echilibrare.

Citeste Revista Feliciafacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe