Antena Căutare

Uită-te bine în palma ta! Și tu ai un „X”? E incredibil ce secrete ascunde această particularitate! Vladimir Putin, printre norocoși! Dar tu?

Oamenii dețin lucruri de care uneori nici măcar nu sunt conștienți. Nu e de mirare că personalitatea noastră e înscrisă în trăsături, particularități sau semne particulare.

Oamenii dețin lucruri de care uneori nici măcar nu sunt conștienți. Nu e de mirare că personalitatea noastră e înscrisă în trăsături, particularități sau semne particulare.

Îți propunem un exercițiu: uită-te cu atenție în palma ta? Vezi un „X”? Atunci ai de ce să fii fericit! Un grup de cercetători ruși a descoperit un lucru mai puțin cunoscut despre persoanele care au această literă „înscrisă” în căușul palmei!

De altfel, metoda a fost folosită de greci şi egipteni, pentru a prezice viitorul. Potrivit specialiștilor de la Universitatea STI, din Moscova, în ultimul raport cu titlul „Misterul din spatele X-ului din palmă”, s-a constatat că oamenii cu această particularitate sunt cei mai remarcabili oameni din lume, inclusiv Vladimir Putin sau Abraham Lincoln.

Studiul s-a realizat pe un eșantion de două milioane de oameni, din toată lumea. Potrivit rușilor, subiecții de acest fel au un caracter foarte puternic şi că destinul lor nu trebuie plănuit. Aceşti indivizi nu îşi plănuiesc succesul, ci îl obțin și-l atrag foarte ușor.

Ești printre norocoși?

Sursă: englishrussia.com

Românii recurg la combinaţii de alimente care le fac rău! Mâncarea sănătoasă, o necunoscută pentru mulți dintre noi... Borşul de putină, remediul minune pentru organismul tău! Kilogramele în plus se topesc, bolile dispar, iar tu vei întine...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ștrudel cu cireșe și scorțișoară. Desert simplu și delicios, de vară
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x