Căutare Live

Vine vara și NU vei mânca înghețată! Te vei gândi de două ori înainte să îți cumperi un cornet! Motivul este incredibil!

Recent, oamenii de știință au descoperit ceva de-a dreptul surprinzător, ce te va pune pe gânduri în această vară.

Recent, oamenii de știință au descoperit ceva de-a dreptul surprinzător, ce te va pune pe gânduri în această vară.

Potrivit studiului, ingredientele folosite în producția dulciurilor, dar și a înghețatei, pot cauza efecte grave, precu, boli inflamatorii cronice.

Testele pe șoareci au arătat că emulsificatorii din dulciuri cresc considerabil riscul unor boli metabolice și inflamatorii. Acest lucru se datorează destabilizării barierei dintre sistemul imunitar și flora intestinală.

Așadar, poate că vara aceasta te vei gândi de două ori înainte de a cumpăra o înghețată sau un baton de ciocolată.

ATENȚIE MARE! Îți usuci rufele în casă, pe calorifer? La ce riscuri uriașe te expui!... Ai poftă de un mic dejun sănătos şi săţios? Învaţă să pregăteşti "Omletă-brioşă"...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri