Live acumFilm: Câinii zăpezii
Prime Time 20:30Raman cu tine

Ce își doresc bărbații cel mai mult de la femei, în funcție de zodie. Cine este „familistul zodiacului” și ce nativ vrea mai ales sex-appeal

Mister și sex-appeal sau loialitate, onestitate, feminitate, independență și atitudine elegantă, acestea sunt câteva dintre trăsăturile pe care bărbații le caută la femeile pe care le aleg partenere, în funcție de zodie.

Mister și sex-appeal sau loialitate, onestitate, feminitate, independență și atitudine elegantă, acestea sunt câteva dintre trăsăturile pe care bărbații le caută la femeile pe care le aleg partenere, în funcție de zodie.

Vărsător

Nativii în zodia vărsător își doresc spațiu și mister de la femeia de lângă el. Bărbaților născuți în această zodie le place să aibă și timp liber numai pentru ei.

De asemenea, acestor bărbați le plac femeile care sunt puțin misterioase și creative și care au o identitate bine conturată.

Pești

Bărbații pești își doresc iubire și răbdare de la femeile pe care și le aleg partenere. Ei se îndrăgostesc repede și nebunește, dar sunt și puțin închiși inițial, acesta fiind modul lor de a se proteja. Acești nativi obișnuiesc să se deschidă abia atunci când încep să aibă încredere în persoanele din jurul lor.

În plus, acestor bărbați le place ca femeile de lângă ei să le împărtășească detalii intime despre ele însele, precum temeri ascunse ori aspirații.

Berbec

Acești nativi apreciază extrem de mult feminitatea, precum și independența, hărnicia și puterea.

De asemenea, berbecilor tipici le plac femeile care îi determină să facă eforturi pentru a le cuceri.

Taur

Taurii sunt, de asemenea, atrași de feminitate, dar ce prețuiesc ei cel mai mult la femei este onestitatea. Ei nu au deloc toleranță pentru jocuri, șiretlicuri ori minciuni.

Acești nativi mai au nevoie și de răbdare. Ei se vor dedica unei relații atunci când vor simți că sunt pregătiți.

Gemeni

Bărbații gemeni sunt ceva mai diferiți – ei sunt atrași mai ales de femeile imprevizibile și directe. Pe acești nativi îi atrag acele femei cărora le place să încerce întotdeauna lucruri noi.

Rac

Bărbații în zodia rac își doresc în special iubire și posibilitatea de a întemeia o familie alături de partenerele lor.

Familia înseamnă mult pentru ei, așa că vor fi întotdeauna atenți la modul în care partenerele lor îi tratează pe membrii familiei ei și pe ai lui.

Leu

Leii vor ca femeile de lângă ei să le fie „complici perfecți” și să fie la fel de sociabile și jucăușe ca ei. Ei iubesc femei în preajma cărora pot fi ei înșiși, optimiști și fericiți.

De asemenea, ei apreciază mult femeile sincere și care dau dovadă de generozitate și bunătate.

Fecioară

Pentru bărbații în zodia fecioară, cele mai importante trăsături pe care vor să le vadă la femeile de lângă ei sunt bunătatea și înclinația spre… curățenie, dar în toate aspectele.

Ei sunt deranjați de mizerie și dezordine, dar nimic nu îi indispune mai mult decât să își audă partenera înjurând. Ei se așteaptă la o atitudine elegantă de la femeile din viața lor.

Balanță

Fără dramă pentru balanțe, dar cu bunătate cât mai multă! Bărbații născuți în această zodie apreciază femeile care arată că le pasă de alte persoane, ajutându-i pe cei din jur, făcând voluntariat ori oferind o parte din veniturile ei unei organizații caritabile.

Scorpion

Sex-appealul este unul dintre cele două cele mai importante lucruri pe care scorpionii le vor de la femeile cu care se implică în relații amoroase.

Bărbații născuți în această zodie vor și să le fie respectată intimitatea. Ei detestă să fie presați să vorbească despre un subiect pe care nu vor să îl abordeze sau să facă ceva ce nu își doresc.

Săgetător

Bărbații săgetători adoră să se distreze și sunt cunoscuți pentru „inimile lor sălbatice”. Ei vor să aibă alături femei cărora le place să călătorească și care nu sunt posesive.

Prin urmare, ei își doresc aventură și libertate, ceea ce nu înseamnă că nu își pot iubi cu adevărat partenerele.

Capricorn

Bărbații în zodia capricorn își doresc relații de lungă durată și caută femei loiale.

În plus, ei apreciază femeile care au propriile lor aspirații și care sunt dereminate să își îndeplinească obiectivele.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro