Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Cele mai certărețe și conflictuale zodii. Semnele în care sângele clocotește imediat

Distrug totul în cale fără remușcări, fără a privi înapoi și fără a conta ce pot distruge: familie sau carieră, contează doar să câștige dreptate. Iată cele mai certărețe și conflictuale zodii

Cele mai certărețe și conflictuale zodii. Semnele în care sângele clocotește imediat

Profimedia

Cei mai certăreți nativi din zodiac

Locul 1: Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Berbecii sunt mici vulcani pregătiți în orice moment să izbucnească. Nu le trebuie mult până să se enerveze, motiv pentru care persoanele din jurul lor ar trebui să fie atente cu acești nativi. Vor găsi mereu nod în papură, dar vor încerca să uite pe moment, însă atunci când se umple paharul iese tot la suprafață, până și cele mai mici lucrui pe care cineva le-ar uita sau ar trece cu vederea în mod obișnuit. Acești nativi nu sunt foarte înțelegători și se chinuie să treacă peste atunci când cineva le greșește. Dacă îi prinzi într-o pasă proastă, chiar dacă tu nu ai nicio vină, își vor revărsa toată furia pe tine și te vor certa din nimic.

Locul 2: Leo (23 iulie - 22 august)


Domnind peste împărăția lor cu vitejie și stoicism, leii nu se tem de o mică confruntare. Nu trebuie să le rănești orgoliul deloc, nu trebuie să le spui că nu îți place tunsoarea lor și nici că au greșit pentru că nu vei mai scăpa de gura lor și după nu te vor mai avea la inimă. Atunci când mândria unui leu este în joc, ei sunt determinați să sară la atac. Ca totul să se apalneze trebuie să își ceri scuze și să le dai replica: "ai avut dreptate", îna cel moment toate disensiunile se vor evapora ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Locul 3: Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Bravo pentru Scorpion, aceste genii neîncoronate ale Răului! Aceștia ocupă numărul trei în topul celor mai certărețe zodii fără măcar să depună cel mai mic efort. Au un soi de dispreț față de lume și sunt dispuși să sacrifice orice pentru a deține controlul. E greu să ajungi la un numitor comun cu Scorpionii pentru că ei critică orice și pe oricine. Dacă te iei la ceartă cu ei este posibil să te lase în pace pentru moment, ca mai apoi să-și pegătească ei atent revenirea. Nu te pune cu un scorpion! Mai bine îi explici cu calmitate dacă ceva nu a făcut bine pentru că el va înețege unde a greșit. Ține minte, scorpionul este cel mai mare judecător al său, este dur cu el și se va îndrepta singur. Pentru el o vorbă mai caldă de mustrare are mai mare impact decât dacă te răstești la el. Dacî vrei să îl pui la pământ te va agăța de mână să se ridice și nu îl vei face să înțeleagă nimic.

Locul 4: Gemeni (21 mai - 21 iunie)

Sunt nativi fără de pereche. Sunt brilianți, măreți, atrași de aventură și de eroism. Doar că nu prea stau bine cu nervii în situații critice și pot da dovadă de cruzime atunci când se pierd cu firea. Gemenii sunt însă ființe extrem de sensibile, iar supărarea lor trece imediat precum vine.

Recomandari