Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Cele mai compatibile zodii în amor. Aceștia sunt nativii care au parte de partide memorabile!

Horoscopul sexualității. Partidele de amor reușite depind de o multitudine de factori, dar, conform astrelor, fiecare zodie ar avea câte un partener ideal, alături de care poate avea parte de experiențe memorabile.

Horoscopul sexualității. Partidele de amor reușite depind de o multitudine de factori, dar, conform astrelor, fiecare zodie ar avea câte un partener ideal, alături de care poate avea parte de experiențe memorabile.

Cele mai compatibile zodii în amor. Berbec – Leu

Berbecii adoră să păstreze simțul aventurii și pasiunea în privința amorului. Pin urmare, partenerii ideali pentru acești nativi sunt pasionalii și carismaticii Lei. Între aceste zodii, partidele de amor nu pot fi decât incendiare.

Cele mai compatibile zodii în amor. Taur – Fecioară

Deoarece preferă să facă dragoste încet și cu multă senzualitate, Taurii pot avea parte de cele mai memorabile partide de amor alături de Fecioare. Acești nativi își vor lua timpul necesar pentru a desăvârși aceste momente și pentru a-i duce pe Tauri în al nouălea cer, chiar dacă e nevoie de un scenariu complex, cu muzică, lumânări și alte detalii.

Cele mai compatibile zodii în amor. Gemeni – Balanță

Gemenilor le place să mențină partidele de amor distractive, jucăușe și pline de flirt. Atunci când sunt cu Balanțe, Gemenii se pot simți în largul lor în dormitor – cuvintele murdare, preludiul verbal și jocurile de seducție vor atinge cote nebănuite.

Cele mai compatibile zodii în amor. Rac – Scorpion

Pentru ca Racii să se simtă confortabil în dormitor, ei au nevoie de o reală conexiune emoțională cu partenerii lor. În ciuda reputației lor de persoane extrem de sexuale și seducătoare, Scorpionii preferă, de asemenea, să simtă o astfel de legătură puternică. Acest detaliu face ca cele două zodii să fie extrem de compatibile.

Cele mai compatibile zodii în amor. Leu – Săgetător

Leii au un apetit sexual extrem de dezvoltat și iubesc să se simtă cei mai importanți din lume, mai ales în dormitor. Afectuoși, Săgetătorii îi pot face pe Lei să se simtă u adevărat speciali când vine vorba de amor. Jocurile de rol își pot face apariția ușor între cele două zodii.

Cele mai compatibile zodii în amor. Fecioară – Capricorn

Fecioarele preferă să păstreze lucrurile simple în dormitor – dar asta nu înseamnă că nu vor să simtă și să ofere plăcere – exact ca răbdătorii și pasionalii Capricorni. Partidele de amor între aceste două zodii pot fi cu adevărat romantice și pasionale.

Cele mai compatibile zodii în amor. Balanță – Vărsător

Balanțele iubesc să fie stimulate la nivel psihic – fie prin artă, muzică, mâncare bună ori replici inteligente cu tentă sexuală. Deși Vărsătorii pot părea detașați emoțional uneori, în dormitor aceștia pot fi maeștri, menținând experiențele interesante – adică exact așa cum au nevoie Balanțele.

Cele mai compatibile zodii în amor. Scorpion – Pești

Cei mai seducători din zodiac, Scorpionii sunt maeștri în erotism și pot avea și câteva preferințe stranii. Acești nativi se simt cel mai bine atunci când au o conexiune reală cu partenerii lor – așa că sunt extrem de compatibili cu romanticii și sensibilii Pești.

Cele mai compatibile zodii în amor. Săgetător – Leu

Săgetătorii sunt spontani și iubesc să încerce noi și noi lucruri în dormitor. Ei sunt foarte compatibili cu Leii – nativi creativi și distractivi, cărora nu le este teamă să vină cu tot felul de sugestii neașteptate.

Cele mai compatibile zodii în amor. Capricorn – Taur

Capricornii pot fi destul de rezervați, așa că au nevoie de parteneri care să îi ajute să se deschidă în privința sexualității. Senzualii Tauri, cărora le place să ia lucrurile încet, sunt nativii care le pot da încrederea de care au nevoie Capricornii.

Cele mai compatibile zodii în amor. Vărsător – Gemeni

Vărsătorii ar putea să nu fie cei mai deschiși oameni în privința vieții lor sexuale, dar asta nu înseamnă că nu se bucură de ea. Comunicativi și sinceri, Gemenii îi pot ajuta pe Vărsători să se deschidă și să experimenteze partide de amor memorabile, fără momente stranii ori jenante.

Cele mai compatibile zodii în amor. Pești – Scorpioni

Romantici și senzuali, Peștii își doresc mult flirt din partea partenerilor. Pasionali și cu un apetit sexual copleșitor, Scorpionii sunt partenerii perfecți pentru Pești. Partidele de amor dintre aceste zodii sunt de obicei pline de creativitate.