Antena Căutare

Cele trei zodii care vor avea un an extraordinar pe toate planurile. Nativii care vor reuși tot ce își propun în 2023

În 2023, trei zodii vor bifa reușită după reușită, ajutate de astre. Aceste semne zodiacale vor avea un an extraordinar pe toate planurile. Iată care sunt nativii ce vor reuși tot ce își propun în noul an.

În 2023, trei zodii vor bifa reușită după reușită, ajutate de astre. Aceste semne zodiacale vor avea un an extraordinar pe toate planurile. Iată care sunt nativii ce vor reuși tot ce își propun în noul an.

Shutterstock.com

Marte va intra în zodia Gemeni pe 12 ianuarie 2023. Gemenii sunt un semn guvernat de Mercur și schimbările pe care acest eveniment le aduce se vor simți mai ales în domeniul comunicării.

Mai târziu, pe 7 martie, Saturn va intra în Pești, urmat de debutul lui Pluto în Vărsător pe 23 martie. Ritmul lent al acestor două planete se va resimți: Saturn aduce disciplină, pe când Pluto distruge și transformă.

Călătoria lui Saturn prin zodia Pești (pentru următorii doi ani) ajută nativii să își transforme un vis în realitate. Pluto în Vărsător, pe de altă parte, se poate caracteriza ca o prezență malefică și va scoate la suprafață părțile întunecate.

Citește și: Ce trebuie să faci în 2023 ca să îți meargă bine tot anul, în funcție de zodie. Ce anunță horoscopul

Pe 16 mai, Jupiter, planeta expansiunii, prosperității și oportunităților, va intra în semnul Taurului pentru prima dată din 2012. Astfel, optimismul, expansiunea și natura idealistă a lui Jupiter se îmbină cu caracterul practic, persistența și stabilitatea lui Taur.

Acestea fiind spuse, cei care sunt în această zodie vor face o descoperire norocoasă în 2023. Același lucru se poate spune și despre Berbec, arată astrologii de la Stylecaster.

Cele 3 zodii care vor avea un an extraordinar pe toate planurile în 2023

Dacă semnul tău este unul dintre semnele zodiacale de mai jos, iată de ce lucrurile arată bine pentru tine în 2023.

Berbec

Jupiter va trece prin semnul tău pentru o bună parte a anului, ceea ce este ideal atunci când vine vorba de chestiuni de creștere personală și auto-dezvoltare.

În acest timp, nu vei avea doar încrederea și optimismul de a te aventura în necunoscut, ci vei trece prin o serie de evenimente incitante care te-ar putea aduce mai aproape de succes.

Cea mai bună parte? Jupiter va intra în cele din urmă în Taur și, deși călătoria sa prin Berbec se va încheia, intrarea acestuia în casa banilor, confortului și stabilității este încă un tranzit care merită sărbătorit.

Din martie, începe o perioadă de vindecare, spiritualitate și introspecție profundă. Nu e nimic rău în a petrece timpul singur/ă, deoarece e momentul să ai grijă de sufletul tău.

Citește și: Cele mai norocoase zodii în anul 2023. Ce semn zodiacal va avea noroc și bucurii la tot pasul, potrivit horoscopului

Taur

Dacă te-ai simțit limitat/ă și îngrădit/ă de îndatoririle tale profesionale, sunt șanse să te eliberezi în următoarele luni ale anului 2023. Influența lui Saturn asupra ta, după ce intră în zodia Pești, nu va aduce provocări și teste mari, dar nici nu te va feri de schimbările dificile, dar benefice.

De asemenea, dacă ai depus efort pentru a consolida ceva ce tine de comunitate, vei avea succes în 2023. Rolul tău în societate este cristalizat de cosmos. În ceea ce privește influența lui Jupiter, biletul tău norocos vine exact la timp pentru sezonul zilei de naștere, deoarece va debuta oficial în zodia ta pe 16 mai și pentru prima dată din 2012.

Asumă-ți un risc bine calculat anul acesta, deoarece ești ghidat/ă și sprijinit/ă. Ai încredere în tine și în ceea ce se întâmplă.

Citește și: Horoscopul iubirii pentru luna ianuarie 2023. La ce trebuie să se aștepte nativii fiecărei zodii

Capricorn

O descoperire semnificativă vei face în 2023, deoarece ești îndemnat/ă să-ți urmezi inima. În ceea ce privește conducătorul tău planetar, Saturn, el va pătrunde oficial în Pești și a treia casă de frați, pe 7 martie. Asta va aduce stabilitate și te va ajuta să comunici mai bine, lucru care poate fi pozitiv pentru viața ta socială.

Jupiter va debuta și în Taur pe 15 mai. Aduce abundență, expansiune, creștere și oportunități în cea de-a cincea casă a iubirii, pasiunii și autoexprimarii. Fie că este vorba de dorința de a concepe și de a-ți extinde familia, planeta va crea suficient spațiu în viața ta pentru ca aceste binecuvântări să înflorească.

Horoscop 4 ianuarie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătat... Horoscop 5 ianuarie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătat...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x