Antena Căutare

Cele trei zodii cu care luna noiembrie nu va fi blândă. Ce au pregătit astrele pentru aceste semne zodiacale

Trei semne zodiacale vor avea o lună noiembrie dificilă, cu multe provocări, conform astrologilor. În următoarele săptămâni, nativii acestor zodii pot descoperi că petrec prea mult timp analizând evenimentele ultimelor luni. Iată cum va fi noiembrie 2022, conform astrelor. 

Trei semne zodiacale vor avea o lună noiembrie dificilă, cu multe provocări, conform astrologilor. În următoarele săptămâni, nativii acestor zodii pot descoperi că petrec prea mult timp analizând evenimentele ultimelor luni. Iată cum va fi noiembrie 2022, conform astrelor.

Shutterstock.com

Conform Yourtango, pentru unele semne zodiacale din astrologie, totul este să renunțe atât la trecutul recent, cât și la cel îndepărtat. Au povești noi care trebuie scrise, așa că este cazul să înceapă să le trăiască. Mai multe detalii în următoarele rânduri.

Cele trei zodii cu care luna noiembrie nu va fi blând

În luna noiembrie, trei zodii se vor axa pe trecut. Asta nu poate fi cea mai bună decizie, însă nativii acestor semne zodicale nu îți pot refuza acest lucru. Iată care sunt zodiile ce vor face o analiză detaliată a anului 2022:

Horoscop luna noiembrie 2022 - Rac

În general, vei avea multe lucruri de care te vei bucura în luna noiembrie 2022. Știi că există presiunea de a petrece timp cu familia și de a planifica evenimente, dar toate acestea te fac foarte fericit. Totuși, există acel trecut sâcâitor și parcă-i dai voie să stea în calea distracției, iar și iar.

Interesant este că nici nu mai știi de ce. E ca și cum te-ai împăca cu ceea ce a fost oribil în trecutul tău și totuși, continui să revii pentru a mai analiza, ca și cum ai fi atașat/ă de el în moduri care sunt dincolo de controlul tău.

Vei fi tentat de numeroasele tranzite Scorpion să te comporți grosolan, dar eul tău interior nu te va lăsa să mergi prea departe.

Vei fi în conflict luna aceasta și vei ști sigur că nu poți continua în acest fel. Trebuie să faci un pas înainte, în lumină. Nu îți face griji, pregătește-te pentru vindecare.

Citește și: Horoscop noiembrie 2022. Previziuni astrologice despre dragoste, bani, carieră și sănătate pentru luna a 11-a

Horoscop luna noiembrie 2022 - Capricorn

Nu este chiar o lună grea pentru tine, dar este o perioadă în care vor avea loc multe activități. Crezi sau nu, o parte din ele ți-ar putea aduce multe regrete. Vei fi tentat/ă să te implici în lucruri care ar putea să nu fie pentru tine.

Problema aici este că mori de nerăbdare să faci o schimbare radicală, ceva interzis. S-ar putea să simți că te-ai ținut în lesă în cea mai mare parte a anului, iar acum că anul se apropie de sfârșit, vrei să te eliberezi și să trăiești puțin.

Totuși, ideea ta de a „trăi puțin” s-ar putea să te pună în necazuri, așa că, dacă poți adopta un pic de discreție în activitățile tale nebune, atunci s-ar putea să scapi cu bine.

Horoscop luna noiembrie 2022 - Pești

Vei trece printr-o fază de melancolie în luna noiembrie. Ești conștient/ă că se întâmplă și într-un fel, știi că nu ai niciun motiv. Simți că îți datorezi un fel de pauză, iar dacă ai chef să plângi, o vei face și nimeni nu te poate opri.

Nu ești pe cale să lași să se vadă tristețea ta, dar tot vrei să-ți dai timpul necesar pentru a rememora trecutul și acțiunile. Trebuie să rezolvi lucrurile și uneori asta înseamnă că trebuie să fii singur.

Citește și: Tarot 7 - 13 noiembrie 2022 pentru fiecare zodie. Ce îți rezervă următoarea săptămână în funcție de semnul zodiacal

Tarot 7 - 13 noiembrie 2022 pentru fiecare zodie. Ce îți rezervă următoarea săptămână în funcție de semnul zodiacal... Horoscop 6 noiembrie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănăta...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x