Căutare Live

Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva

Eclipsa totală de Soare din 4 decembrie 2021 va avea un impact asupra tuturor zodiilor. Conform astrologului Minerva, cei mai afectați nativi sunt cei care lucrează în regim telemuncă. Află mai mult despre efectele pe care le va avea eclipsa totală de Soare din 4 decembrie 2021 pe a1.ro.

Eclipsa totală de Soare din 4 decembrie 2021 va afecta toate zodiile. Conform astrologului Minerva, cei mai afectați nativi sunt cei care lucrează în regim telemuncă

Shutterstock.com

Sâmbătă, 4 decembrie 2021, va avea loc o eclipsă totală de Soare. Va fi cea de a 14-a eclipsă totală de Soare din secolul al XXI-lea, dar al 16-lea pasaj al umbrei Lunii pe Pământ, în acest secol. Ultima eclipsă de Soare a avut loc pe 10 iunie 2021 și după cea din luna decembrie va urma încă una pe 30 aprilie 2022.

Citește și: Zodii ghinioniste în ziua de 24 noiembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme

Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021: Cum ne afectează

Astrologul Minerva a vorbit, la Antena Stars, despre Eclipsa de Soare din 4 decembrie 2021. Ea a afirmat că aceasta nu va afecta la nivel individual, ci influența ei se va resimți la nivel de grupuri.

Expertul recomandă ca în perioada următoare să nu fie făcute excese. Persoanele care lucrează în regim de telemuncă sunt avantajate de schimbările provocate de eclipsa de Soare din 4 decembrie 2021.

Citește și: Horoscop decembrie 2021. Ce au pregătit astrele pentru următoarele săptămâni și care sunt zodiile favorizate

”În special, atenție mare, cei din sistemul telemuncă sunt cei mai favorizați să facă schimbări, să găsească ceva, să pună ceva în practică pornind de la nimic. Să fie atenți la aspectul ăsta. În al doilea rând, încercați să nu mai cumpărați foarte multe alimente pentru că nu o să le mâncați.

Nu este de preferat să luați cu porția, ci atât cât credeți că vă poate ajuta. De evitat abuzurile, mai ales că acum am observat că toate hypermarket-urile au limitat acest tip de cumpărături.”, a afirmat astrologul Minerva.

Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021: Ce rol are Venus retrograd

Conform Minervei, se va simți influența lui Venus Retrograd în carieră și în alte aspecte ale vieții, unde poate provoca neplăceri.

”Ne va putea trage pe dreapta, ne poate duce cu preșul. Apropo de Venus retrograd, atenție poată să rupă relațiile de afaceri, pot să intervină rupturi în relațiile de afaceri. Nu cumpărați case, terenuri că e posibil să vă pară rău după aceea. Aș spune că fiți foarte atenți la sănătate.”

Citește și: Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună a secolului are loc pe 19 noiembrie 2021. Care sunt efectele ei asupra zodiilor

Citește și
colaj de imagini cu un barbat care sta intins in pat
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
colaj de fotografii cu anamaria vartolomei, denumita cea mai buna actrita in Franta
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Astrologul Minerva a mai afirmat că eclipsa totală de Soare din 4 decembrie 2021 nu acționează la nivel personal, cum s-a întâmplat cu cea de Lună.

”Eclipsa totală de Soare acționează la nivel general. De aceea spuneam că s-ar putea să ne aflăm în situația ca oamenii să fie pe străzi din nou. Oricum e o nebunie generală pentru că toată lumea creează tensiuni. Sfatul meu este să faceți ce credeți, oricum suntem împărțiți în 'nșpte mii de tabere. Nu este un moment al deciziilor pe termen lung și s-ar putea lua niște hotărâri care să ne facă să luăm foc.”, a mai spus Minerva la Antena Stars.

Eclipsa totală de Soare 4 decembrie 2021: ora și cât va dura

Eclipsa de Soare din 4 decembrie 2021 va fi cea mai scurtă eclipsă totală. Fenomenul va dura 1 minut și 54 secunde, conform Astro Info.

Eclipsa totală de soare din prima sâmbătă din decembrie va fi vizibilă din Anatarctica, iar în Africa de Sud și Atlanticul de Sud va fi observată ca fiind parțială.

Horoscop zilnic 23 noiembrie 2021. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani ș... Horoscop zilnic 24 noiembrie 2021. Horoscopul zilei pentru zodii. Previziuni atrologice despre dragoste, bani și sănătat...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri