Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Femeile care își domină întotdeauna bărbații, potrivit zodiacului. Ele sunt cele care fac regulile în dormitor!

Dacă unor femei le place ca în timpul amorului să se lase conduse de parteneri sau să fie ele cele care preiau inițiativa ocazional, pentru alte femei aceste două variante, de obicei, nu există. Potrivit zodiacului, ele preferă întotdeauna să își domine persoanele cu care întrețin relații sexuale.

Dacă unor femei le place ca în timpul amorului să se lase conduse de parteneri sau să fie ele cele care preiau inițiativa ocazional, pentru alte femei aceste două variante, de obicei, nu există. Potrivit zodiacului, ele preferă întotdeauna să își domine persoanele cu care întrețin relații sexuale și nu acceptă ca lucrurile să se întâmple altfel decât așa cum își doresc ele.

1. Leu

Femeia Leu detestă când alți oameni îi spun ce să facă, așa că, mai ales în dormitor, ea deține controlul. Deși îi place la nebunie să fie adorată de partenerul ei, femeia Leu vrea să dicteze când vine vorba de amor. Iubitul ei trebuie să o asculte întotdeauna sau să suporte consecințele!

2. Scorpion

Pentru femeia Scorpion totul este despre pasiune. Ea are o fire ușor agresivă, ceea ce se vede și în dormitor. Nu orice partener îi poate face față, mai ales că ei îi place să dea ordine în timpul amorului și să vină cu propuneri extrem de îndrăznețe.

3. Capricorn

Femeia Capricorn este șefa în fiecare plan al vieții ei, fie că este vorba despre viața profesională sau cea personală. Ea nu își pierde autocontrolul în nicio situație, deci nici în timpul partidelor de amor, când totul trebuie să decurgă așa cum îi place ei.

4. Săgetător

Niciunei femei Săgetător nu îi place să facă așa cum spun alții. Ea domină întotdeauna în timpul partidelor de amor, pentru că altfel are senzația că este prinsă într-o capcană. Femeia Săgetător nu acceptă să lase pe altcineva să fie în lumina reflectoarelor.

5. Pești

Surprinzător, femeia Pești preferă să domine în pat. Ea obișnuiește să își șocheze partenerul, care se așteaptă mai degrabă ca ea să fie timidă când vine vorba de amor.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro