Căutare Live

Horoscop 13-19 iunie 2022. Ce zodie are noroc la bani în această săptămână și căror semne zodiacale le merge bine în dragoste

Planeta comunicării și comerțului, Mercur, a intrat luni, 13 iunie 2022, în zodia Gemeni. Asta înseamnă că în săptămânile următoare nativilor le va fi mai ușor să își exprime ideilor și chiar vor reuși să vândă sau să cumpărare lucrurile dorite. Conform horoscopului pentru săptămâna 13-19 iunie 2022, există patru planete în semnele lor de origine: Mercur în Gemeni, Venus în Taur, Marte în Berbec și Saturn în Vărsător. Iată cum va fi această săptămână pentru fiecare zodie în parte.

Conform horoscopului pentru săptămâna 13-19 iunie 2022, există patru planete în semnele lor de origine: Mercur în Gemeni, Venus în Taur, Marte în Berbec și Saturn în Vărsător. Iată cum va fi această săptămână pentru fiecare zodie în parte.

Shutterstock.com

Luna plină în Săgetător cade marți, 14 iunie, la ora 7:51 dimineața. Lunile pline sunt momente de eliberare și marchează un sfârșit, iar aceasta luminează tensiunea dintre ceea ce este drept și ceea ce trebuie făcut.

Câteva idei mari sunt în sfârșit exprimate. În această perioadă, oamenii sunt foarte siguri de instinctele și ideile lor și le mărturisesc tare și clar.

Citește și: Citire Tarot 13- 19 iunie 2022. Urmează o săptămână provocatoare. Ce îți rezervă următoarea perioadă în funcție de zodie

Joi, 18 iunie, soarele se armonizează cu Saturn, planeta regulilor, la 3:13 AM, iar din acel moment pentru multe semne zodiacale pacea va fi ușor de găsit. Acest eveniment marchează și clipa în care mulți nativi își stabilesc limite și se simt confortabil să spună „nu”.

Tot joi, soarele intră în Neptun la ora 9:41, aducând o schimbare a atmosferei care este stimulatoare pentru artă și modă. La nivel individual, însă, poate dezvălui credințe toxice.

Citește și: Horoscop bani iunie 2022: Patru zodii au noroc pe plan financiar. Ce semne zodiacale atrag prosperitatea ca un magnet

Sâmbătă, 19 iunie, planeta iubirii Venus se ciocnește cu Saturn la ora 17:31. Sacrificiul este necesar în multe forme și relații, dar unele lucruri nu merită așteptarea, pare a fi avertismentul astrelor.

Venus se conectează cu visătorul Neptun duminică, 20 iunie, la ora 12:06 și acest lucru este extrem de sensibil, emoțional. Sunt impuse limite pentru a proteja sentimentele de vulnerabilitate sau nesiguranță. Totuși, poate fi adus un sentiment romantic, deoarece empatia este sporită.

Citește și: Horoscop dragoste 20-26 iunie 2022. Trei zodii care vor avea parte de surprize neașteptate în viața amoroasă. Care sunt acestea

Horoscop săptămânal 13 - 19 iunie 2022. Previziuni astrologice pentru toate cele 12 zodii

Săptămâna 13-19 iunie 2022 va fi una provocatoare pentru fiecare zodie în parte. Unii nativi vor avea parte de reușite financiare, în timp ce pentru alții dragostea va pluti în aer. Iată ce spune horoscopul săptămânal despre cele 12 zodii:

Horoscop săptămânal 13 - 19 iunie 2022: Berbec

Nativii Berbec sunt gata să împărtă lucruri pe care le-au învățat, fie din experiență, fie din studii. Acesta poate fi un moment în care să te simți pregătit/ă să treci la următorul nivel și să arăți lumii abilitățile tale.

Venus, planeta iubirii și frumuseții, se ciocnește cu Saturn, planeta restricțiilor, care poate face ca lucrurile să se simtă limitate sau bine legate.

Acest lucru este util dacă îți lipsește disciplină sau concentrare, dar trebuie să fii cu băgare de seamă pentru că există urmări pentru lucrurile care sunt îți aduc plăcere.

Horoscop săptămânal 13 - 19 iunie 2022: Taur

Luna plină luminează axa financiară, aducând conversațiile despre bani. Poate fi un moment în care ești mai atent/ă la ceea ce au ceilalți oameni, ceea ce poate face dificil să te ocupi de treburile tale și să fii recunoscător pentru propria viață.

Soarele se armonizează cu Saturn, aducând legea și ordinea în cariera și în finanțele tale. Ești capabil/ă să vezi obiective pe termen lung și să investești timpul și energia cu înțelepciune.

Fii foarte blând/ă cu tine, în timp ce conducătorul tău planetar Venus intră în Saturn. Standardele înalte oferă rezultate de calitate, dar uneori este suficient să faci tot posibilul! Nu te opri pentru că ți-e frică de ceea ce vor gândi ceilalți.

Citește și: Ei sunt cei mai comozi și leneși bărbați din horoscop. Iată cele patru zodii care refuză să participe la treburile casnice

Horoscop săptămânal 13 - 19 iunie 2022: Gemeni

Mercur îți oferă capacitatea de a-ți exprima gândurile rapid și fluent. Este un moment ușor să arăți cine ești și chiar să îți comunici poziția într-un mod inteligent.

Luna plină luminează axa relațiilor diagramei tale și duce la îndeplinirea angajamente interpersonale importante. Este un moment bun pentru a exersa recunoștința față de ceilalți oameni din viața ta și pentru tot ceea ce ți-au dat ei.

Soarele se armonizează cu Saturn, aducând lege și ordine călătoriilor îndepărtate și cunoștințelor superioare. Poți să te integrezi în sistem. Soarele se lovește cu Neptun, care te poate inspira să faci o schimbare pentru a nu fi înțeles/înțeleasă greșit.

Horoscop săptămânal 13 - 19 iunie 2022: Rac

Luna plină în Săgetător aduce la îndeplinire proiecte și sarcini importante de la birou. Ești gata să treci la următorul nivel, deoarece lucrurile se încheie.

Acesta marchează, de asemenea, un moment în care îți poți verifica sănătatea și vitalitatea. Asta îți poate oferi o mulțime de informații despre starea generală de bine.

Venus, planeta dorințelor, se ciocnește cu Saturn, planeta granițelor. S-ar putea să descoperi că te confrunți cu niște fundături sau blocaje ori de câte ori încerci să-ți atingi obiectivul și poate fi necesară o redirecționare. Este o călătorie lungă, dar există multă răbdare și concentrare de care trebuie să te folosești.

Horoscop săptămânal 13 - 19 iunie 2022: Leu

Luna plină din Săgetător luminează casa creativității și sexualității a diagramei tale. Asta aduce claritate și pasiune în jurul vieții tale sociale.

Soarele se armonizează cu Saturn, așa că aduce lege și ordine în relațiile tale și viziunea pentru viitor. Partenerii sunt o sursă majoră de sprijin, puteți să te sincronizezi și să lucrați împreună la speranțele și visele tale.

Fii atent/ă la sentimentele de nesiguranță și vulnerabilitate în timp ce soarele se ciocnește cu Neptun – poate că percepi sentimentele altcuiva ca pe ale tale. Se fac schimbări în relații, pe măsură ce Venus tranzitează Saturn. Este oficial.

Horoscop săptămânal 13 - 19 iunie 2022: Fecioară

Conducătorul tău planetar, Mercur, intră în zodia Gemeni, și te ajută să-ți exprimi ideile într-un mod coerent. Acesta este un moment în care poți să-ți faci ideile auzite și văzute de la cea mai îndepărtată distanță posibilă.

Pentru a aduce un echilibru, totuși, există o sensibilitate și o conexiune cu casa și viața privată. Luna plină în Săgetător îți atrage atenția asupra treburilor casnice.

Soarele se armonizează cu Saturn și aduce lege și ordine în munca și carieră. Acordă atenție acțiunilor tale, dar și sarcinilor pe care nu ai timp să le faci în fiecare zi.

Citește și: Horoscop iubire iunie 2022: Care sunt cele trei zodii norocoase în dragoste în următoarea perioadă

Horoscop săptămânal 13 - 19 iunie 2022: Balanță

Luna plină pune capăt conversațiilor importante, deoarece luminează sectorul de comunicare al diagramei tale. Lucrurile au sens!

Acesta este un moment în care te simți capabil/ă să iei concepte mari și să le pui în practică. Poate că este timpul să arunci o privire asupra anumitor contracte sau acorduri și să le reiei astfel încât să reflecte mai exact convingerile tale.

Conducătorul tău planetar, Venus, se ciocnește cu Saturn, ceea ce poate aduce unele sentimente dure în jurul încrederii și intimității. Există ceva foarte demn și șic în exclusivitate și standarde înalte.

Ia asta în considerare dacă dorințele tale sunt alienante sau dacă simți să te deschizi. A te proteja de vulnetabilitate este bine ori de câte ori există o amenințare, dar ia în considerare care sunt pericolele de fapt.

Horoscop săptămânal 13 - 19 iunie 2022: Scorpion

Luna plină luminează axa financiară a diagramei tale și aduce claritate în jurul resurselor. Conversațiile importante despre resursele tale cele mai valoroase - nu doar cele financiare, ci și cele abstracte, cum ar fi timpul și stima de sine - ating un punct culminant.

Soarele se armonizează cu Saturn și aduce legea și ordinea schimbărilor și sfârșiturilor care au loc. Există un sentiment de securitate și acceptare că totul va reveni.

Te hotărăști să-ți asumi riscuri în relații, pe măsură ce planeta iubirii Venus tranzitează Saturn, împingându-te să închei înțelegerea. A avea un ultimatum sau a atârna unul peste capul altcuiva nu este întotdeauna cea mai romantică sau plăcută vibrație, dar poate aduce un sentiment de siguranță și protecție.

Horoscop săptămânal 13 - 19 iunie 2022: Săgetător

Mercur, planeta comunicării, intră în Gemeni și începi noi conversații în relațiile tale. Luna plină din zodia ta îți dă un sentiment clar al tău și te ajută să-ți conturezi identitatea.

Soarele se armonizează cu Saturn, așa că aduce legea și ordinea. Venus se ciocnește cu Saturn și se conectează cu Neptun, iar lucruri mari se pot întâmpla.

Horoscop săptămânal 13 - 19 iunie 2022: Capricorn

Luna plină luminează un sector secret, misterios al hărții tale și poate aduce câteva informații ascunse la suprafață. Un anumit lucru, pe care nu ai ajuns îl să vezi niciodată, intră în cadru și se face cunoscut pentru ca tu să înțelegi mai bine.

Investești serios în viețile tale sociale și creative, pe măsură ce planeta plăcerii Venus se întâlnește cu Saturn, planeta angajamentelor.

Fie faci mișcări în direcția lucrurilor pe care le dorești – arunci bani pentru lucruri care te fac fericit/ă – sau poate recunoști ceea ce îți este frică să pierzi. În ambele cazuri, este mai bine să încerci și să ratezi decât să nu riști.

Horoscop săptămânal 13 - 19 iunie 2022: Vărsător

Luna plină în Săgetător poate fi foarte distractiv, deoarece luminează casa comunității. Acesta este punctul culminant al sezonului Gemeni, unul dintre cele mai creative și distractive momente pentru Vărsător.

Această lună plină corespunde, de asemenea, cu obiectivele și visele îndeplinite. Dă-ți o palmă pe spate și sărbătorește-ți realizările. Soarele se armonizează cu Saturn, aduce lege și ordine în identitatea și exprimarea de sine. Ești capabil să te înțelegi pe tine însuți și dorințele tale la un alt nivel.

O să vezi cum arată angajamentele tale pe termen lung și cum ar trebui să se schimbe lucrurile dacă dorești ca acestea să rămână pentru totdeauna în timp ce planeta plăcerii Venus se ciocnește cu Saturn.

Citește și: Cele mai norocoase zodii în luna iunie 2022. Ei sunt nativii care vor reuși în toate în următoarea perioadă

Horoscop săptămânal 13 - 19 iunie 2022: Pești

Mercur te ajută să inițiezi noi conversații profunde. Acesta este un moment bun pentru a investiga și a pune întrebări despre copilărie și strămoși.

Luna plină aduce probleme, deoarece luminează casa carierei și faimei din topul tău. Pune-te pe tine și pe sentimentele tale pe primul loc! Soarele se armonizează cu Saturn, așa că aduce legea și ordinea în treburile tale private.

Secretele sunt împărțite cu grijă și există o perspectivă mai bună asupra a ceea ce trebuie vorbit pentru a te simți în siguranță. Vei obține o mai bună înțelegere a ego-ului și a impresiilor pe care le-ai lăsat atunci când soarele intră în Neptun.

Horoscopul lunii iulie 2022 pentru fiecare zodie. Află totul despre bani, dragoste, sănătate și carieră... Citire Tarot 13- 19 iunie 2022. Urmează o săptămână provocatoare. Ce îți rezervă următoarea perioadă în funcție de zodie...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x