Căutare Live

Horoscop 22 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii

Soarele își schimbă poziția pe cer, iar începerea echinocțiului de toamnă își pune amprenta pe toate proiectele proaspăt începute de toți nativii.

Horoscop 21 septembrie 2021

Profimedia

Proiectele profesionale și probelemele din sectorul sănătății își vor găsi acum o rezolvare pentru majoritatea nativilor, după cum indică astrele.

Citește și: Zodii invidioase. Nativii care nu își pot ascunde gelozia

Horoscopul zilei 22 septembrie Berbec

Ești tentat să ai un temperament vulcanic astăzi pentru că toate lucrurile care ți se întâmplă au un impact puternic asupra ta. Luna în Berbec este în opoziție cu Marte, în sectorul resurselor și al secretelor pentru nativii din zodia Berbec. Toate reacțiile celor din jur pot irita, dar va trebui să lucrezi mai mult cu tine însuți pentru a reuși să te stăpânești.

Horoscopul zilei 22 septembrie Taur

Luna din Berbec activează sectorul casei și al problemelor familiale, în timp ce Marte se află în sectorul promisiunilor. Pentru a preveni problemele care apar din cauza altora, astăzi vei ține garda sus. Prietenii apropiați devin geloși pe fericirea ta și vor aduce în discuție lucruri din trecut pentru a te dmeobiliza.

Horoscopul zilei 22 septembrie Gemeni

Astrele arată că Luna poate aduce tensiuni în relațiile tale cu persoanele aproapiate din viața ta. Luna e în opoziție cu Marte, în sectorul sănătății pentru nativii din zodia Gemeni. Nivelul tău de stres atinge cote maxime. Azi se pare că nu poți avea încredere în nimeni pentru că până și cei mai apropiați prieteni te dezamăgesc. Trebuie să ai un plan de rezervă atunci când știi că nu poți controla unele lucruri.

Citește și: Horoscop octombrie 2021. Ce au pregătit astrele pentru următoarele săptămâni și care sunt cele 3 zodii favorizate

Horoscopul zilei 22 septembrie Rac

Nativii din zodia Rac dau de dovadă de determinare și motivație pentru a-și îndeplini visurile. Ai nevoie de mai mult curaj astăzi pentru a lua o decizie importantă. Simți că nu ai nimic de pierdut dacă spui lucrurilor pe nume. La locul de muncă a venit momentul să îți ceri drepturile pentru sarcinile pe care le faci extra.

Horoscopul zilei 22 septembrie Leu

Pentur nativii din zodia Leu, Luna se află în opoziție cu Marte, care este astăzi în casa familiei. Ești mai dedicat ca oricând să îți îndeplinești misiunea deși e nevoie de mult mai multe ore de muncă pentru a-ți atinge scopul. Încearcă să nu mai renunți la micile tale plăceri pentru a le face altora pe plac. Ai nevoie și de timp pentru tine.

Horoscopul zilei 22 septembrie Fecioară

Luna se află în sectorul resurselor pentru nativii din zodia Fecioară, iar asta îți va afecta relația cu partenerul atunci când afli că el are secrete față de tine. De asemenea, apar și probleme de comunicare de vreme ce Luna se află în opoziția cu Marte în casa comunicării. Fii mai hotărât atunci când ai ceva important de spus.

Horoscopul zilei 22 septembrie Balanță

Luna traversează sectorul angajamentelor în cazul nativilor din zodia Balanță. Astăzi vei pune mai mult accentul pe sarcinile pe care vrei să le termini, întocmind o listă cu priorități. Luna în opoziție cu Marte se află în sectorul financiar. Prin urmare, trebuie să devii mai motivat să îți mărești șansele de a câștiga mai bine.

Horoscopul zilei 22 septembrie Scorpion

Marte e sub Scorpionului, iar presiunea se va resimți în special pe plan profesional. Canalizează-ți toată energia negativă pe activitățile fizice. Pentru a scăpa de stres, te poți apuca de un nou sport și astfel vei reuși să te menți în formă.

Horoscopul zilei 22 septembrie Săgetător

Creativitatea definește astăzi starea de bine pe care o ai. Trebuie să acorzi mai multă atenție obiectivelor tale pentru a reuși să te recalibrezi. Folosește-ți frustrarea și dezamăgirea cauzată de persoanele apropiate pentru a crea mai mult, poate niște melodii sau poezii.

Citește și: Previziuni pentru anul 2022 oferite de un celebru numerolog. Ce semnificație are anul și care sunt predicțiile

Horoscopul zilei 22 septembrie Capricorn

Ești gata să oferi noi șanse oamenilor care te-au rănit în trecut, dar încearcă să fii mai atent și să ții situația sub control pentru a nu fi rănit. Prietenii tăi apropiați îți demonstrează că sunt alături de tine și te îndeamnă să te bucuri de lucrurile bune din viața ta.

Horoscopul zilei 22 septembrie Vărsător

Astăzi rezonezi mai bine cu colegii la locul de muncă de vreme ce Luna e în opoziție cu Marte chiar în sectorul carierei. Spre seară este posibil să fii mai tensionat decât de obicei și fiecare mică neînțelegere se poate transforma într-un conflict.

Horoscopul zilei 22 septembrie Pești

Luna se află în sectorul bunurilor personale, iar asta înseamnă că ai putea întâmpina probleme în sectorul financiar. Încearcă să nu mai faci cumpărături din impuls. Pe plan profesional, apar noi oportunități pentru începerea unor proiecte pe placul tău.

Sursă: Your Tango

Mercur retrograd în Balanță 2021. Ce e bine și ce nu trebuie să faci de pe 27 septembrie până pe 18 octombrie... Horoscop 23 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x