Căutare Live

HOROSCOP 7 IULIE. Zodia care reia o poveste de iubire şi cea care cunoaşte adevărata suferinţă

Horoscopul zilei de 7 iulie nu aduce veşti bune pentru toţi nativii. Dacă unele zodii au noroc în iubire sau din punct de vedere financiar, altele o să plângă cu lacrimi amare. Află şi tu ce îţi rezervă astrele: 

Horoscopul zilei de 7 iulie nu aduce veşti bune pentru toţi nativii. Dacă unele zodii au noroc în iubire sau din punct de vedere financiar, altele o să plângă cu lacrimi amare. Află şi tu ce îţi rezervă astrele:

BERBEC

Prietenul la nevoie se cunoaşte, aşa se spune, şi azi vei descoperi că aşa şi este! Ai pe cineva alături exact când ai mai mare nevoie de sprijin, de o vorbă bună, de un sfat, pentru că cel care îţi sare astăzi în ajutor a trecut şi el printr-o situaţie similară şi te înţelege cel mai bine.

TAUR

HOROSCOP 7 IULIE. Vorbeşti despre viitor cu încredere şi optimism, nu numai pentru că ţi se alătură şi familia, la fel de entuziasmată de ceea ce se prefigurează la orizont, ci pentru că eşti sigur că mergi în direcţia cea bună trecutul e profesorul tău cel mai bun, pentru că ceea ce urmează să se întâmple de mâine se bazează pe cele deja învăţate ieri, şi atât timp cât consideri că ţi-ai asumat lecţiile trecutului aşa cum se cuvine, nu ţi-e frică să porneşti spre viitor cu capul sus.

GEMENI

Visele tale financiare sună din ce în ce mai bine, pentru că ai la orizont o perspectivă promiţătoare de la care ai mari speranţe. Poate ţi s-a făcut o promisiune nemaipomenită de câştig sau afacerile pe care le-ai dezvoltat până acum par să evolueze constant spre un nivel şi mai bun, ca atare eşti din ce în ce mai sigur pe bugetul propriu.

RAC

Vi se oferă şansa să mai lucraţi ceva în particular că s-aveţi bani de concediu sau să-i trimiteţi pe copii în excursii, în tabere. S-ar putea să faceţi nişte drumuri ca să rezolvaţi probleme personale şi-o să fie epuizant, dar cu succes.

LEU

HOROSCOP 7 IULIE. Se pare c-o să vă recăpătaţi nişte drepturi, poate vă mutaţi la alt serviciu, ori în casă nouă, dacă nu cumva o fi proaspăt renovată, sau mobilată.

FECIOARĂ

Se poate să reluaţi o poveste de dragoste de-acolo de unde aţi lăsat-o şi să vă descurcaţi mult mai bine de data asta. O să cheltuiţi nişte bani, dar e posibil să vă şi între o sumă care să vă echilibreze bugetul şi n-o să trebuiască să vă împrumutaţi după concediu.

BALANŢA

Dacă îi ai pe cei dragi alături, eşti cel mai puternic om din lume! Îţi extragi energia din iubirea lor, din bucuria copiilor, din toleranta partenerului, din acceptarea lor necondiţionată, şi acelaşi lucru îl oferi şi tu înzecit înapoi. Există o bună cooperare în cadrul familiei şi nimic nu ţi se pare mai frumos decât să fiţi alături la tot ce aveţi de făcut.

SCORPION

Dedică-ţi această zi ţie, organismului tău, minţii tale, care au nevoie de o atenţie mai specială acum. Orice efort îndreptat spre îmbunătăţirea calităţii vieţii, spre buna funcţionare a organismului tău va fi răsplătit cu o stare confortabilă după care tânjeşti. Adu-ţi aminte de orice practică prin care corpul tău se va relaxa, se va tonifia, se va simţi mai bine şi lasă-te răsfăţat de simţuri.

SĂGETĂTOR

HOROSCOP 7 IULIE. Se pare c-o să-i veniţi de hac unei probleme de sănătate şi o să daţi un randament mult mai bun. Vă pregătiţi de o plecare în concediu şi sunteţi presaţi de timp, aveţi multe pe cap şi cu bună voinţă o să le rezolvaţi pe toate în timp util.

CAPRICORN

Puteţi începe proiecte noi care să atragă atenţia lumii asupra voastră, să primiţi contracte pe bani mai mulţi, să vă asiguraţi mai mult decât strictul necesar.

VĂRSĂTOR

E posibil să fie o perioadă grea din punct de vedere amoros. Weekendul acesta aduce dezamăgiri mari în iubire, aşa că veţi plânge cu lacrimi amare după persoane dragi.

PEŞTI

Poate vă asociaţi cu cineva ca să mai câştigaţi o sumă de bani, să aveţi pentru toate cheltuielile din perioada asta. Se conturează o sumă de bani şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile, o să vă faceţi planuri şi de vacanţă, sau măcar într-un week-end să daţi o raită pe la mare sau la munte.

Zodiile care au cea mai bună memorie. Mare atenție! Unii nativi păstrează un „caiet al vinovăției” și pot descrie cu lux... Horoscopul zilei. În sfârşit, cea mai ghinionistă ZODIE are noroc în dragoste...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x