Căutare Live

Horoscop de weekend 10-11 martie. Nativii au parte de multe surprize

Berbecii trebuie sa infrunte toate provocarile care li se ivesc, Gemenii simt ca nu au control asupra situatiilor prin care trec.

Horoscop de weekend 10-11 martie. Nativii au, la sfârșit de săptămână, parte de multe surprize. Berbecii trebuie să înfrunte toate provocările care li se ivesc, Gemenii simt că nu au control asupra situațiilor prin care trec, iar Fecioarele trebuie să analizeze mai bine unele lucruri.

BERBEC
În acest sfârșit de săptămână Berbecilor li se recomandă să înfrunte cu grijă toate provocările care se ivesc. Pentru a avea ceea ce își doresc și a obține cât mai repede sumele la care visează, este important să facă un efort serios în acest sfârșit de săptămână și să se dedice muncii. Numai așa pot ajunge în față.

TAUR
Taurii vor avea parte de un mare câștig în acest weekend. Fie că e vorba despre un câștig la Loto, fie că primesc o moștenire sau o sumă colosală de bani, Taurii vor fi în al nouălea cer când vor auzi vestea. Bucurați-vă din plin de roadele muncii voastre, care se văd abia acum! Cu timp și răbdare, veți ajunge la rezultatele mult visate.

GEMENI
Gemenii simt că nu au control asupra unor situații din viața lor. Acest sfârșit de săptămână îi prinde concentrați și foarte prinși în ceea ce au de rezolvat. Anumite lucrurile pe care ei vor să le vadă rezolvate nu au rezolvarea acolo unde cred ei. Este bine să priviți în ansamblu orice problemă și să cereți ajutor oricând simțiți nevoia să o faceți.

RAC
Este o perioadă bună pentru a vă face planuri noi, a vă realiza noi scopuri de viitor. Aveți o energie aparte care vă va ajuta să puneți în practică tot ceea ce vă doriți. Nu disperați, trebuie doar să vă acordați timp și răbdare și veți reuși să soluționați orice problemă.

LEU
Dacă ceva nu îți convine și te simți incapabil să rezolvi anumite lucruri, încearcă să vezi lucrurile dintr-un alt unghi sau chiar să apelezi la ajutorul unei persoane cu mai multă experiență, care să te îndrume și să te ajute în orice îți dorești. Vei primi ajutorul pe care ți-l dorești, trebuie doar să știi cui să-l ceri.

FECIOARĂ
Pentru nativii din zodia Fecioară, acest sfârșit de săptămână este unul foarte bun, armonios. Veți fi înconjurat de prieteni, de familie, de oameni care vă iubesc cu adevărat și vă vor binele. Încercați să scăpați de stres cât mai mult, pentru a vă bucura la maximum de compania oamenilor dragi. Există o chestiune care nu suportă amânare. Ocupați-vă de ea, apoi dați-vă timp de odihnă, pentru a vă încărca bateriile pentru perioada următoare.

BALANŢĂ
Trebuie să lați deoparte oamenii care nu îți fac bine și care sunt doar pe interes. Acești oameni nu îți vor aduce nimic bun, decât invidie, răutate și sfaturi false, pentru ca lucrurile pe care și le dorești să nu iasă așa cum ar trebui. Ai multe idei, mulți parteneri de afaceri, mulți prieteni, dar trebuie să selectezi întotdeauna ce e mai bine pentru tine și să faci anumite alegeri și în grupul de prieteni.

Citește și Ce vor bărbații| 4 tipuri de femei pe care oricine și le dorește alături

SCORPION
În acest weekend ai posibilitatea să te gândești dacă ești cu adevărat fericit acolo te afli acum. Dacă consideri că nu, ia-ți inima-n dinți și fă schimbarea pe care și-o dorești. La urma urmei, fericirea ta e pe primul loc și nu este cazul să te amăgești cu lucruri care nu își au rostul. Nu îți încărca mintea și conștiința cu detalii nesemnificative.

SĂGETĂTOR
Acest sfârșit de săptămână este cu adevărat benefic pentru tine, pentru că îți aduce calmul și liniștea de care aveai nevoie. După atâta stres acumulat și oboseală, a venit vremea să te liniștești în aceste două zile, care sunt perfecte pentru a-ți încărca bateriile și a căpăta forțe proaspete pentru săptămâna care urmează.

CAPRICORN
Acest sfârșit de săptămână te găsește binedispus, în armonie cu cei din jurul tău. O persoană mai în vârstă din familie îți face o propunere pe care nu vei avea cum să o refuzi. Fie este vorba de o călătorie, fie despre un ajutor financiar, îți va prinde foarte bine acest ajutor din partea ei. Odată ce-l accepți, lucrurile din viața ta se vor îmbunătăți complet.

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

VĂRSĂTOR
Ești puțin supărat din cauza lucrurilor care nu au ieșit așa cum îți doreai, dar nu e cazul să te îngrijorezi sau să-ți strici starea pentru asta. Sunt mici detalii pe care, cu multă atenție și concentrare, le vei rezolva singur, fără a fi nevoie să apelezi la ajutorul altor persoane. Poți retrăi anumite dezamăgiri din trecut care nu îți fac deloc bine. Uită de ceea ce a fost și concentrează-te pe ceea ce trăiești acum, în prezent…

PEŞTI
în acest weekend îți focalizezi atenția asupra lucrurilor pe care nu le ai și nu te mai gândești deloc la ceea ce ar trebui să faci pentru tine însuți. Trebuie să te gândești mai mult la propria persoană și la lucrurile pe care le ai deja, dar și la modul în care ai putea să apreciezi toate aceste lucruri. Nu ignora lucrurile cu care ai fost binecuvântat!

Zodiile protejate de Divinitate până la finalul lunii martie! Ei sunt nativii care au noroc pe toate planurile... Horoscop DUMINICA 11 martie. ZODIA care are parte de un nou început. E timpul ei!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri