Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Horoscop erotic 2019. Ce poziții sexuale ți se potrivesc în funcție de zodie

Horoscopul erotic îți permite să ai o capacitate de înțelegere mai mare a propriei persoane în cadrul unor relații romantice și îți permite să observi tiparele generale ale vieții tale, însemnând comportamentul tău și compatibilitatea ta naturală cu alții. Iată ce poziții sexuale ți se potrivesc în funcție de zodie și cu cine ești cel mai compatibil la pat.

Horoscopul erotic îți permite să ai o capacitate de înțelegere mai mare a propriei persoane în cadrul unor relații romantice și îți permite să observi tiparele generale ale vieții tale, însemnând comportamentul tău și compatibilitatea ta naturală cu alții. Iată ce poziții sexuale ți se potrivesc în funcție de zodie și cu cine ești cel mai compatibil la pat.

Berbec

În dragoste, Berbecul este de obicei o fire pasională și impetuoasă. Rareori sexul este premeditat la el. Face exact ce simte și mai ales, cum simte. Natura sa este în sine, aprinsă și violentă. Evident că îi place să dețina controlul și să-și domine partenerul sau partenerele. Îi plac picanteriile și nu se dă înapoi de la nimic.

Poziție sexuală: Cea mai potrivită poziție pentru el este doggy style. Aceasta îi permite să controleze mișcările partenerei și are acces la toate părțile sensibile ale trupului ei.

Compatibilitate sexuală: Leu, Săgetător, Vărsător, Gemeni

Taur

Deși este o zodie stabilă din punct de vedere sentimental, nativul în Taur se dă cu ușurință exceselor și are o înclinație aparte către plăcerile fizice. Legăturile romantice nu îl atrag neapărat ci este sedus mai degrabă de lascivitate și erotism.

De cele mai multe ori, în pat dă frâu liber instinctelor animalice. Nu suportă bine autoritatea, de aceea Taurul va fi partenerul dominator.

Poziție sexuală: cheia încrucișată. Ea stă întinsă pe masă cu picioarele încrucișate și ridicate până la pieptul lui iar el o penetrează din față. Această poziție intensifică senzațiile datorită poziției în care ea își ține picioarele.

Compatibilitate sexuală: Fecioară, Capricorn, Rac, Pești

Gemeni

În pat, Gemenii suferă de un soi ciudat de personalitate multiplă. Acum îți șoptește la ureche dulcegării și replici de telenovele, iar în secunda numărul doi îți rupe hainele de pe tine și se introduce în situație fără niciun fel de preambul.

Le place să fie în centrul atenției dar în același timp, le place să se concentreze asupra partenerului.

Poziție sexuală: 69. Tocmai pentru că le place să dea și să primească în același timp, aceasta este cea mai recomandată poziție pentru Gemeni. Daca vrei ca lucrurile să fie și mai încinse, încearcă într-un loc neconvențional, de exemplu pe masă sau, cu ceva efort, pe bancheta din spate a mașinii.

Rac

Dragostea și sexul sunt profund conectate pentru Raci. Înainte de orice, trebuie să se simtă iubiți, protejați și în siguranță, abia apoi își dau frâu liber imaginației. De regulă, pun nevoile partenerului asupra celor proprii.

Poziție sexuală: Amazoana. Partenerul stă comod pe un scaun iar femeia se așează deasupra lui, cu fața spre el. Ea este cea care controlează toate mișcările. Pentru o susținere mai bună, își poate sprijini tălpile pe podea.

Compatibilitate sexuală: Pești, Taur, Fecioară

Leu

O relație alături de un Leu va fi un drum plin de aventuri, presărat cu suișuri și coborâșuri. Nativul acestei zodii poate fi un romantic incurabil, însă când vine vorba de sex, scoate arsenalul greu. Caută însă mai mult decât o legătură fizică iar partenerul ideal este acela care îi poate fi și prieten.

Poziție sexuală: Roaba. Cei mai aventuroși pot încerca această poziție direct pe podea dar necesită un efort fizic sporit. De aceea, ideal ar fi ca partenera să își sprijine partea superioară a trupului pe pat iar bărbatul să îi susțina picioarele. Penetrarea se face pe la spate iar mișcările sunt controlate de partener.

Compatibilitate sexuală: Taur, Gemeni, Balanță

Fecioară

În Fecioare, trăiesc două persoane total opuse. Una dintre ele este dulce și inocentă, iar cealaltă este o seducătoare abilă. De regulă, se feresc de aventurile de-o noapte și nu le e teamă să se implice emoțional.

Sunt perfecționiste și au tendința să critice chiar și în pat, atunci când partenerii nu se ridică la înălțimea așteptărilor.

Poziție sexuală: Alunecarea. Bărbatul sta întins pe spate iar femeia se așează peste el în așa manieră încât corpurile lor să se atinga de la picioare până la torace. Penetrarea se face ținând picioarele apropiate astfel încât senzațiile să fie intensificate. Această poziție este ideală pentru Fecioare deoarece sunt artiste în taina seducției cu privirea.

Compatibilitate sexuală: Taur, Capricorn, Rac

Balanță

Cei născuți în acestă zodie caută în pat echilibrul între satisfacerea nevoilor sale cât și atenția către plăcerea partenerului. Partea proastă este că dacă nu obține rapid ce își dorește, va da bir cu fugiții. Sunt aventuroși, uneori peste măsură, și le place ideea de sex în locuri publice.

Nu trebuie să surprindă pe nimeni dacă o Balanță va simți nevoia să se desfășoare într-un cinematograf sau în baia unui restaurant.

Poziție sexuală: Ascensiunea spre dorință. Este o poziție ideală pentru Balanțele care nu se feresc de ochii lumii și fac sex în public. Teoretic, este foarte simplu. Bărbatul își ridică partenera în brațe iar aceasta îi înconjoară mijlocul cu picioarele. Pentru această poziție, bărbatul trebuie să fie considerabil mai înalt decât partenera sa.

Compatibilitate sexuală: Gemeni, Vărsător, Leu, Săgetător

Scorpion

Scorpionii sunt foarte posesivi. Chiar și o privire aruncată în direcția altcuiva poate fi prost interpretată de ei. Pe de cealaltă parte, știu să fie loiali și protectori.

Le place să-și satisfacă pe deplin partenerii iar imaginea unei iubite sau al unui iubit stors de puteri le ofera un sentiment de putere. În pat, sunt plini de imaginație și pasiune iar uneori devin de-a dreptul brutali.

Poziție sexuală: Șezlongul. Partenerul stă în șezut, sprijinit în mâini. Ea stă întinsă pe spate, sprijinită de o pernă, cu fața la el și cu picioarele așezate pe umerii lui. Partenera își poate mișca ușor șoldurile iar penetrarea va fi profundă din această poziție.

Compatibilitate sexuală: Pești, Fecioară, Capricorn

Săgetător

Oamenii născuți în Săgetător sunt veseli din fire, relaxați și optimiști dar le place să-și înfrumusețeze poveștile de dragoste cu unul sau două detalii care nu s-au întâmplat chiar așa. În dormitor, sunt spontani și le plac picanteriile.

Sunt foarte sensibili la frumos și nu au cum să rămână nemișcați în fața unei coapse învelită în dantelă. Însă pot fi uneori destul de egoiști în pat.

Cele mai delicate părți ale lor sunt șoldurile și coapsele. De aceea, un preludiu savuros poate începe cu alintarea acestor părți.

Poziție sexuală: Arcul de triumf. Din această poziție, bărbatul va avea acces deplin la sânii partenerei, pe care îi poate săruta și mângâia în voie. Pentru început, el trebuie să-și țină picioarele întinse. Ea se așează ușor peste el. Apoi, cu susținerea bărbatului, ea se apleacă pe spate, până când va sta lungită pe picioarele lui iar el se apleacă peste ea.

Compatibilitate sexuală: Leu, Berbec, Vărsător, Balanță

Capricorn

Aceștia sunt actorii zodiacului. Știu să-și ascundă foarte bine emoțiile și nu-ți dai seama dacă sunt îndrăgostiți cu adevărat sau doar se joacă cu tine. Le place să dețina controlul dar e foarte greu să ții pasul cu ei.

Nu urmează niciodată un tipar anume și fac ceea ce simt. Mai mult, se așteaptă ca partenerii lor să se conformeze.

Poziție sexuală: Muntele fermecat. Pentru această poziție, ai nevoie de câteva perne ferme. Acestea vor fi așezate una peste cealaltă. Ea se sprijină în genunchi și își poziționează partea superioară a corpului pe maldărul de perne. Partenerul ei se va așeza în genunchi la spatele ei, cu picioarele de-o parte și de alta a picioarelor ei.

Compatibilitate sexuală: Fecioară, Taur, Pești, Scorpion

Vărsător

Sexul începe de la un nivel intelectual pentru Vărsători. Sunt fascinate de arta seducției și te vor dezbrăca de o mie de ori în o mie de feluri în imaginația lor, cu mult înainte de a ajunge în pat. Nu au însă prea multă răbdare, așa că totul trebuie să se desfășoare rapid și bine pentru ambii parteneri.

Poziție sexuală: Cobra. În această poziție, ea stă întinsă pe spate iar el se așează între picioarele ei. Partenerul își sprijină greutatea corpului în mâini astfel încât trunchiul său să fie ridicat. Ea își ține mâinile pe șoldurile lui și controlează astfel intensitatea penetrării.

Compatibilitate sexuală: Balanță, Gemeni, Berbec

Pești

Nativii în Pești sunt foarte romantici, iubesc cu tandrețe și sunt înclinați către a-și satisface întâi partenerul. Dacă simt că nu primesc atenția de care au nevoie, devin geloși și insistenți. Atât femeile cât și bărbații născuți în această zodie au nevoie permanentă de afecțiune dar sunt loiali și grijulii în pat și în relația de zi cu zi.

Poziție sexuală: Șoapta. Cei doi parteneri sunt poziționați lateral, față în față. Ea își desface picioarele și îi înconjoară spatele cu picioarele ei. Pentru o penetrare mai ușoară, corpul lui trebuie să fie poziționat ceva mai jos de al ei. Ea îi ghidează mișcările, împingându-l cu picioarele de la spate și are acces la gâtul și urechile lui pe care le poate săruta în voie sau îi poate șopti ce ar vrea să-i facă.

Compatibilitate sexuală: Rac, Taur, Capricorn

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro