Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Horoscop: Patru zodii care preferă doar amor de ocazie: Te numeri printre ele?

Cele patru zodii care preferă independenta și amorul de ocazie. Ele se feresc de relațiile lungi și de compromisuri

Cele patru zodii care preferă amor de ocazie: Ești pe listă?

Sunt zodii care nu-și negociază libertatea și independența cu niciun preț. Le place burlăcia, iaar când vine vorba e amor preferă partidele de ocazie.

Fiecare zodie are caracteristici diferite: multe dintre ele iubesc relațiile lungi, iar pentru altele dragostea se rezumă la amor de ocazie. Te numeri printre aceste zodii?

Citește și: Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 noiembrie 2019: Amor nebun pentru Leu​

Amor de ocazie - Berbec

Pentru acest semn, ceva dincolo de o prietenie poate fi complicat, dar bucură-te de întâlnirile de ocazie. Aceasta nu înseamnă că nu poți fi într-o relație, doar că vei trece frecvent de la un partener la altul.

Amor de ocazie - Gemeni

Acestui semn zodiacal îi vine greu să decidă dacă să se afle într-o relație, deoarece îi iubește singurătatea și îi place să se distreze. Altminteri, va trebui să cunoască foarte bine persoana pentru a decide să facă următorul pas.

Amor de ocazie - Săgetător

Acesta caută în mod explicit amor de ocazie pentru că iubește libertatea și autonomia, dar poate deveni și cel mai bun partener al persoanei potrivite.

Amor de ocazie - Vărsător

Îi place să se distreze, dar nu se aruncă în relații noi tot timpul, ci așteaptă până când va fi cu cineva care să merite osteneala!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro