Live acum
Prime Time 20:00Film animatie: Bambi

Horoscop: Patru zodii care preferă doar amor de ocazie: Te numeri printre ele?

Cele patru zodii care preferă independenta și amorul de ocazie. Ele se feresc de relațiile lungi și de compromisuri

Cele patru zodii care preferă amor de ocazie: Ești pe listă?

Sunt zodii care nu-și negociază libertatea și independența cu niciun preț. Le place burlăcia, iaar când vine vorba e amor preferă partidele de ocazie.

Fiecare zodie are caracteristici diferite: multe dintre ele iubesc relațiile lungi, iar pentru altele dragostea se rezumă la amor de ocazie. Te numeri printre aceste zodii?

Citește și: Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 noiembrie 2019: Amor nebun pentru Leu​

Amor de ocazie - Berbec

Pentru acest semn, ceva dincolo de o prietenie poate fi complicat, dar bucură-te de întâlnirile de ocazie. Aceasta nu înseamnă că nu poți fi într-o relație, doar că vei trece frecvent de la un partener la altul.

Amor de ocazie - Gemeni

Acestui semn zodiacal îi vine greu să decidă dacă să se afle într-o relație, deoarece îi iubește singurătatea și îi place să se distreze. Altminteri, va trebui să cunoască foarte bine persoana pentru a decide să facă următorul pas.

Amor de ocazie - Săgetător

Acesta caută în mod explicit amor de ocazie pentru că iubește libertatea și autonomia, dar poate deveni și cel mai bun partener al persoanei potrivite.

Amor de ocazie - Vărsător

Îi place să se distreze, dar nu se aruncă în relații noi tot timpul, ci așteaptă până când va fi cu cineva care să merite osteneala!