Live acumFilm: Joc periculos
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Horoscopul banilor. Zodiile care vor avea câștiguri uriașe în luna noimebrie 2020

Anul 2020 aduce pentru luna noiembrie câștiguri uriașe. Pe plan astral patru zodii vor avea norocul să primească bani din toate părțile. Prima zodie care simte gustul banilor în luna ce urmează este Săgetătorul, nativii aceștia având chiar posibilitatea de a câștiga un venit foarte mare.

Horoscopul banilor. Zodiile care vor avea câștiguri uriașe în luna noimebrie 2020

Horoscopul banilor, noiembrie 2020. Săgetător

Mașină nouă, poate o extindere a afacerii și mulți bani în conturi, cam asta îi așteaptă pe nativii Săgetător, care se pregătesc să dea lovitura în carieră.

Horoscopul banilor, noiembrie 2020. Vărsător

Un visător din fire la bani și vacanțe scumpe, Vărsătorul ar putea avea parte de niște petreceri de lux, , asta pentru ca norocul îi surâde pe plan financiar, iar luna noiembrie îi aduce câștiguri importante.

Horoscopul banilor, noiembrie 2020. Fecioara

Ei sunt primii care vor da lovitura în luna care vine, căci este foarte probabil să câștige o sumă mare de bani, ba chiar să câștige la loto. Dragi Fecioară, faceți un popas pe la o agenție Loto!

Horoscopul banilor, noiembrie 2020. Balanță

Balanțele se pregătesc să-și facă toate poftele ce țin de partea materială și vor avea cu ce, căci vor avea buzunarele pline. Banii și câștigurile vin val către balanțele care știu să gândească pozitiv și lasă deoparte grijile.

Recomandari