Antena Căutare

Horoscopul dragostei 2020. Cum te iubește fiecare zodie și care sunt semnalele

Horoscopul dragostei 2020. Află cum te iubește fiecare zodie și care este limbajul iubirii. Dacă simți că partenerul tău nu îți este apropiat, este posibil să nu îți dai seama de semnele pe care le transmite

Horoscopul dragostei 2020. Cum te iubește fiecare zodie și care sunt semnalele Galerie
Horoscopul dragostei 2020. Cum te iubește fiecare zodie și care sunt semnalele

Horoscopul dragostei 2020. Cum te iubește fiecare zodie - Berbec

Berbecul fiind unul dintre cele mai izbitoare, extravertite și de încredere semne, este greu pentru un Berbec să-l păstreze ascunsă dragostea sau atracția pe care o are față de cineva. Berbecul dă cel mai rapid cărțile pe față, așadar vei afla imediat dacă un Berbec te iubește sau nu. Acest semn zodiacal de foc nu numai că face prima mișcare, ci și se bucură să te ”persecute” cu dragostea.

Horoscopul dragostei 2020. Cum te iubește fiecare zodie - Taur

Taurul este un semn fix de Pământ, guvernat de Venus. Potrivit astrologilor, a fi un semn fix înseamnă că ei tind să rămână pe loc. Dacă nu ar fi fost Venus, planeta lor guvernatoare, care reprezintă dragostea, dragostea, frumusețea, printre altele, registrul de iubire al Taurului ar fi destul de scăzut. Din fericire, Taurii și-au ascuțit simțurile și trăirile, așa că dacă gasesc pe cineva de care le pasă, ies la ”atac”.

Horoscopul dragostei 2020. Cum te iubește fiecare zodie - Gemeni

Gemenii, suali prin natura lor, uneori nu știi la ce să te aștepți de la acest nativ. Gemenii sunt ”comunicatori cu șanse egale”, iar asta înseamnă că vor vorbi cu oricine. Dar dacă un nativ Gemeni începe să se îndrăgostească de cineva, lucrurile pot deveni confuze. O parte din el ăi spune să se comporte cu afectivitate, ăn timp ce cealaltă parte îi spune să te trateze cu răceală.

Horoscopul dragostei 2020. Cum te iubește fiecare zodie - Rac

Racii iubesc să ofere afecțiune. Potrivit astrologilor, vei ști imediat dacă un Rac te place pentru că te ummple cu afecțiune ș cadouri.

Horoscopul dragostei 2020. Cum te iubește fiecare zodie - Leu

Leii, semnele de foc sunt renumite pentru capacitatea de a face tot posibilul să-și îndeplinească un scop. Deci, când vine vorba de atracție, nu este surprinzător faptul că Leu nu este tipul de persoană subtilă. Potrivit astrologilor, ei vor încerca să te seducă cu gesturi și atenție. Nu se tem nici de demonstrațiile de afecțiune în public, așadar te poți aștepta chiar să-și strige dragostea în gura mare.

Horoscopul dragostei 2020. Cum te iubește fiecare zodie- Fecioară

Fecioara ar putea avea o mare stare de agitație. Potrivit astrologilor, ”starea de atracție” a unei Fecioare este destul de moderată, pentru că deseori ocupate să te studieze. Dragostea lor nu poate fi observată deoarece nu le place stare de nervi și de agitație. Dar în timp ce sunt îndrăgostite, vei observa că te vor urmări destul de mult, îți vor observa obiceiurile și dorințele. Vei ști când Fecioară te place, iar asta se întîmplă atunci când începe să-ți facă mici favoruri fără să știi de ce sau atunci când nu te aștepți.

Horoscopul dragostei 2020. Cum te iubește fiecare zodie - Balanță

Balanțele sunt guvernate de Venus. Deci, nu este de mirare că iubirea unei Balanțe este una dintre principiile de bază ale vieții, cum ar fi apa sau mâncarea. Când se îndrăgostesc, nu păstrează secret, vor împărtăși cu ceilalți cât de uimitori cred că sunteți, nu se tem să facă prima mișcare, chiar dacă uneele dintre ele pot acționa timid.

Horoscopul dragostei 2020. Cum te iubește fiecare zodie - Scorpion

Scorpionii tind să fie rezervați. Dar când un Scorpion găsește pe cineva căruia nu-i poate, asta se va simți imediat. De obicei începe cu aspectul tipic al Scorpionului. Orice ai face, vei simți privirea lui insistentă asupra ta, iar asta e semn că te place mult.

Horoscopul dragostei 2020. Cum te iubește fiecare zodie - Săgetător

Din toate semnele zodiacului, Săgetatorul își respectă mult libertatea. Nativii sunt mereu în mișcare și adoră asta. Deoarece este dificil să îi localizezi, astrologii sunt de părere că este posibil ca nici să nu-ți dai seama că Sagetatorul te place. Dar dacă te invită și pe tine într-una din călătoriile lui, e un semn bun.

Horoscopul dragostei 2020. Cum te iubește fiecare zodie - Capricorn

Capricornii sunt cunoscuți a fi destul de rezervați și disciplinați. Pentru ei, totul se reduce întâi la muncă, apoi la distracție. Când își ”permit” să-ș găsească un partener, înseamnă, că de fapt, sunt mulțumiți de punctul în care se află în cariera lor.

Horoscopul dragostei 2020. Cum te iubește fiecare zodie - Vărsător

Veți ști că Varsatorul te place atunci când te include în lumea lui. Potrivit astrologilor, acest semn de aer este încojurat de obicei de un cerc mare de prieteni. Dacă el crede că poate avea o relație cu tine, te invită imediat să-i cunoști prietenii.

Horoscopul dragostei 2020. Cum te iubește fiecare zodie - Pești

Peștii știu să-și păstreze secretele, dar și să-și pună inima pe tavă. Romantici prin definiție, e posibil să nu-ți dai seama dacă visează cu ochi deschiși sau chiar se îndrăgostesc. Potrivit astrologilor, semnele pe care Peștii le dau când plac pe cineva sunt acelea că devin foarte apropiați, ”lipicioși” și te caută mai des decât înainte.

Numărul destinului, criptat în data de naștere. Cum se calculează, dar şi cum influenţează energia celor mici... Horoscop. Zile norocoase pentru fiecare zodie în luna noiembrie 2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x