Horoscopul lunii iunie 2021. Ce se întâmplă cu fiecare zodie

Luna iunie 2021 vine și cu bune, și cu rele pentru toate zodiile. Potrivit previziunilor astrale, Leii vor începe vara cel mai bine. În continuare, află cum vor fi următoarele săptămâni și pentru ceilalți nativi.

Horoscopul lunii iunie 2021 arată previziuni legate de dragoste, carieră, bani și sănătate. Câteva dintre zodii – Taurii și Scorpionii - vor traversa o perioadă importantă de reflecție în iunie 2021. Cea mai norocoasă zodie pare a fi Leul, căruia o să îi meargă bine și în dragoste, și în carieră.

Horoscop luna iunie, 2021. Ce spun astrologii despre fiecare zodie

Astrologii spun că sunt două evenimente importante în iunie 2021 care influențează semnele zodiacale: Solstițiul de vară din 21 iunie 2021 și o eclipsă de Soare.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Totul în acest Univers este energie, iar în luna iunie tu o vei avea pe toată. Cu ea vei atrage atenția asupra ta și îi vei atrage și pe alții, care vor gravita în jurul tău. Încearcă să iei primul inițiativele, dar fără să fii insistent sau să pară că ești egocentric.

Dacă te simți un Berbec mai timid sau mai lent, mănâncă niște ardei iute, chilli sau ghimbir. Ele te vor pune puțin pe jar și vei putea profita de acest moment al lunii de bun augur.

Potrivit horoscopului lunii iunie 2021, în cuplurile căsătorite unde există un Berbec ar trebui evitate conflictele. Acestea s-ar putea să apară inclusiv cu alți membri de familie. Probleme de sănătate nu vor exista, iar pentru oamenii de afaceri din zodia Berbec se întrevăd niște săptămâni prospere.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Folosește aceste săptămâni din luna iunie ca să îți revigorezi sufletul. Este perioada perfectă să capeți noi puteri, venite din interiorul tău, iar acest lucru o să se întâmple mai ales în preajma Solstițiului de vară, pe 21 iunie.

Ia-o ușor și relaxează-te, indicat ar fi chiar în anumite locuri cu apă - la un jacuzzi sau la un centru de plutire, de exemplu. Mergi la mare și bea multă apă.

Dacă ești într-o relație sau căsătorit, o să ai parte de multă armonie în cuplu, în special în cea de-a doua parte a lunii. Horoscopul lunii iunie 2021 spune că vei comunica excelent cu familia, finanțele vor înflori și vei avea nevoie de oportunități noi de carieră.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

În luna iunie din 2021 o să fie o eclipsă de Soare care pentru Gemeni aduce o mulțime de beneficii. Practic, atunci o să un apogeu din punct de vedere intelectual. Percepțiile tale, gândurile, comunicarea – toate acestea vor trece la următorul nivel, nivelul superior.

Așa cum obișnuiesc, Gemenii s-ar putea angaja cu succes în această lună în și mai multe conversații inteligente sau în dezbateri mai mult sau mai puțin abstracte.

Dacă ești Geamăn, arată mintea ta strălucitoare tuturor. Citește, scrie, comunică, învață. Poți încerca și niște ginkgo biloba, stimulent natural care îmbunătățește semnificativ capacitatea de concentrare.

Gemenii care sunt singuri sunt sfătuiți să nu se arunce în relații noi în luna iunie. Potrivit horoscopului lunar, pentru oamenii de afaceri nu o să fie o perioadă prea bună, la fel cum nici oportunități noi de job-uri nu vor apărea pentru cei care își doresc să facă o schimbare de carieră.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Luna iunie este și luna cea mai fertilă pentru Raci, la propriu și la figurat. Dacă femeile Rac își doresc să rămână însărcinate, sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple. Solstițiul de vară o să își spună cuvântul asupra Racilor prin dorința de renaștere și vindecare, prin energie emoțională și psihică. Întreg sistemul interior al nativilor se va schimba, în special dacă vor face acte de bunătate pentru ceilalți.

Totodată, Racii pot trece peste unele răni emoționale care țin de familie, mediu unde atmosfera s-ar putea să fie tensionată și unde ar putea să apară conflicte. Nativii nu vor sta bine nici cu sănătatea în luna iunie 2021.

Leu: 22 iulie – 23 august

Despre Lei, numai de bine. Dragostea va fi și mai mare și mai puternică între tine și partenerul tău, iar ca să fie "platoul complet", nativele zodiei Leu ar putea să rămână însărcinate. Sănătatea o bifezi ca fiind excepțională, iar atmosfera în familie o să fie armonioasă.

Sunt șanse mari să ai un succes nemaipomenit și din punct de vedere profesional, cariera o să își facă un update, iar oamenii de afaceri o să facă și mai mulți bani.

Totodată, cum Leii simt des nevoia să „moară și să renască”, în luna iunie 2021 s-ar putea să dea iar un restart vieții lor. Dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal, scapă de ceea ce îți face rău și arată lumii inima ta mare prin încurajări și cuvinte de bine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Potrivit horoscopului lunii iunie 2021, motto-ul acestei luni: Carpe Diem. Trăiește clipa. Fecioarele vor fi conduse de a realiza mai multe lucruri concrete și de a-și cimenta viitorul. Nimic nu va veni gratis spre ele - ceea ce vor dobândi în această perioadă va fi muncit și meritat pe deplin.

Nativii din Fecioara lucreaza în luna iunie 2021 cu spor și iau proiecte care le solicită calitățile. Schimbări pot apărea și în dieta lor, în stilul de viață per total, și se vor observa într-un corp mai sănătos și mai puternic. Dacă pe plan profesional nu vor fi probleme majore, Fecioarele trebuie să fie puțin ateneu la ce se întâmplă în familie.

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie

Frumusețe = Atracție = Iubire. Toate cele trei principii se leagă de Venus, planeta care conduce nativii din Balanță. Potrivit horoscopului lunii iunie 2021, în special în această perioadă, Venus o să interacționeze cu alte cinci planete. Acestea vor stimula zona romantică, așa că o Balanțele vor fi mai afectuose, senzuale și iubitoare.

Persoanele singure s-ar putea îndrăgosti nebunește la prima vedere. Orice relație amoroasă pe care o vor începe acum o să pară binecuvântată de astre.

Nativii din Balanță trebuie să fie iubitori și să se lase iubiți Exprimați-vă sentimentele, fiți mai deschiși în relația pe care o aveți și încercați în pat orice fantezie care vă trece prin cap. Știți vorba aceea, lumea întreagă are nevoie de iubire acum!

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

În preajma Solstițiului de vară, Scorpionii vor ajunge la un nivel nemaiîntâlnit de profunzime, iar cea mai sensibilă parte din ei va ieși la iveală. Nativii își vor asculta mai bine vocea interioară și vor avea tot felul de revelații.

E bine acum ca Scorpionii să facă liniște în jurul lor și să asculte anumite indicii și semne care vin din exterior - coincidențe, simboluri, vise – în special cele legate de apă. Nativii care sunt cuplați n-ar trebui să se angajeze în prea multe activități sociale, iar cei singuri s-ar putea să își întâlnească marea iubire dacă sunt și carismatici. Imaginea familiei nu va fi alterată de probleme în luna iunie 2021, iar la serviciu ar putea exista măriri de salariu.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul lunii iunie 2021 spun că aceasta o să vină la pachet cu multă reflecție și cugetare pentru Săgetători. Dacă ai îndurat perioade dificile, acum este momentul să te oprești și să analizezi ce au însemnat pentru tine. Poți considera că ai trecut printr-un foc purificator și chiar este indicat să aprinzi o lumânare în camera unde stai atunci când vrei să meditezi și să te refaci.

Căsniciile Săgetătorilor vor fi armonioase în luna iunie, cu multă comunicare de calitate. De cealaltă parte, Săgetătorii singuri ar trebui să își țină suspiciunile doar pentru ei dacă vor să formeze o legătură cu cineva.

Este posibil să se ivească ceva probleme de sănătate, iar în carieră, oferte mai avantajoase.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Cuvântul lunii iunie pentru Capricorni: magie. O să faceii magie cu unele situații care par fără ieșire, dar cărora le vei da de cap prin creativitate și eficiență.

În viața conjugală s-ar putea să dispară această vrajă pe alocuri, dar o poți readuce la normal prin anumite compromisuri. Capricornii singuri nu își vor găsi neapărat jumătatea, însă vor găsi iubirea pe care o caută în tot felul de adunări cu persoane apropiate.

Sănătatea va fi excepțională, atât că în familie ar putea să apară unele turbulențe.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Pentru Vărsători, eclipsa solară din iunie luminează viitorul. Nativii vor fi capabili să vadă aspecte importante legate de planurile și dorințele lor, să le creioneze mai bine, sau chiar să și le imagineze dacă ele n-au existat până acum.

Dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal, încearcă să îți proiectezi visurile. Fă un colaj de cuvinte și imagini în mintea ta, încearcă să studiezi cu atenție aceste dorințe și să le faceți să existe și în realitate.

Cu puțin efort, în căsnicie nu vor exista certuri, iar cu sănătatea nu vei avea probleme.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pământul către Pești! Dacă Peștii au deseori tendința de a ajunge în alte dimensiuni ale Universului pentru că sunt visători din fire, în luna iunie ei vor fi cât de cât cu picioarele pe pământ. Pot face și niște exerciții fizice care să îi ajute să fie și mai conectate cu realitatea: așază-te cu picioarele desculțe pe pământ ca să îl simți, îmbrățișează un copac, grădinărește, mânâncă legume din curte.

Cei căsătoriți pot încerca tot felul de activități sociale care să le aducă și mai multă satisfacție în cuplu. În familie ar putea apărea unele neînțelegeri și certuri și este posibil să aveți și probleme cu banii sau probleme în carieră.

Ultimele știri