Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Horoscopul zilei 25 septembrie 2020. Nativii trec printr-un carusel de trăiri intense

Azi suntem eficienți și avem foarte multă încredere în noi. În schimb, vom trece printr-un carusel de trăiri foarte intense. Emoțional nu există jumătăți de măsură.

Horoscopul zilei 25 septembrie 2020. Nativii trec printr-un carusel de trăiri intense

profimedia

Berbec

Dacă în ultima vreme, pe plan profesional te-ai învârtit în cerc, fără prea mare succes, azi este o zi numai bună să îți recapeți motivația. Totuși încearcă să îți concentrezi atenția asupra unui singur obiectiv.

Taur

Azi ești exagerat de sincer. Totuși, înainte de a vorbi, gândește-te dacă adevărul tău este de folos sau, dimpotrivă, rănește inutil.

Gemeni

Unele personae vor încerca să te provoace, să apese pe butoanele care să îți declanșeze reacții necontrolate. Nu te coborî totuși la nivelul lor.

Rac

S-au adunat mai multe chestiuni care te deranjează în cuplu sau într-un parteneriat. Până nu pui piciorul în prag, nu te aștepta ca totul să se rezolve de la sine.

Leu

Ține cont să binele nu se face cu forța. E admirabil că vrei să îți ajuți colegii sau angajații, dar dacă faci mereu curat după ei, nu își vor învăța niciodată greșelile.

Fecioară

A fost sau nu a fost dragoste la prima vedere? E adevărat că vei trece această întrebare astăzi prin filtrul tău practic, dar clicul acesta care s-a produs între tine și altcineva nu merită irosit.

Balanță

Ai pe cap multe activități casnice și abia știi cum să le faci față. Emoțional ești ca o oală sub presiune și în orice moment poți exploda.

Scorpion

Veți fi foarte dedicate studiului azi sau vei stabili câteva plecări scurte. Pentru a avea o zi liniștită, nu te inflama înainte ca interlocutorul să termine tot ce are de spus.

Săgetător

Din punct de vedere financiar, poți face mari progrese. Sunt unele investiții pe care le vei simți să le faci și nicio previziune sumbră nu îți va frâna avântul.

Capricorn

Astăzi reziști și la stres, și la efort, așa că este o zi numai bună să pui în practică tot ce ai visat demult. Emani multă încredere în tine, astfel încât toți ochii vor fi ațintiți asupra ta.

Vărsător

Nu te forța să fi tot numai un zâmbet dacă nu simți asta cu adevărat. Este una din acele zile când nu ești în cea mai bună formă.

Pești

Nu ignora nimic ce ține de bani sau de plăți. La muncă pot apărea tensiuni, iar pe plan relațional poți fi atras de o persoană fără să ai un motiv logic.

Recomandari