Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Luna plină din octombrie dăunează zodiilor. Care sunt cele mai afectate zodii

Venirea toamnei și schimbările ce apar odată cu ea afectează câteva zodii care par să fie mai puțin norocoase.

Luna plină din octombrie dăunează zodiilor. Care sunt cele mai afectate zodii

profimedia

Prima lună plină a sezonului de toamnă va răsări în octombrie, pregătind un adevărat spectacol pe cer. Luna plină va lumina cerul pe 1 octombrie. Spre sfârșitul acestei luni, luna plină va răsări din nou, colorată în albastru, chiar în apropiere de Halloween.

Puterea unei luni pline poate influența astrele. Tocmai de aceea, trebuie să fim mai atenți în perioada ce urmează. Luna plină va răsări sub semnul Berbecului, stârnind partea competitivă și curajoasă din noi. Cu toate acestea, se va găsi un echilibru de vreme ce soarele este în zodia Balanță. Iată care vor fi cele mai afectate zodii de luna plină din octombrie.

Berbec

semnul zodiacal berbec pe cer, inconjurat de celelalte zodii

Aceasta e singura lună plină care va răsări în casa Berbecului în 2020, aducând energie, motivație și speranță pe plan personal. Cu toate acestea, felul în care vei coordona situațiile ce se ivesc va presupune stress și tensiune.

Acest lucru se întâmplă deoarece soarele se opune lunii și te determină să îți muți focusul. Trebuie să îți canalizezi energia spre împlinirea țelurilor.

Rac

semnul zodiacal rac pe cer, inconjurat de celelalte zodii

Noua lună plină din octombrie te poate ajuta în carieră. Energia pe care o primește Berbecul se va reflacta și asupra ta, oferindu-ți mai multă concentrare în cee ace privește cariera ta. Asigură-te că folosești aceste daruri aduse de luna plină pentru a termina proiectele la care lucrai.

Balanță

semnul zodiacal balanta pe cer, inconjurat de celelalte zodii

De data aceasta este timpul să încerci să te pui și pe tine pe primul loc. Este admirabil să fi empatic, dar gândește-te că și tu ai nevoie de susținere și fericire. Nu îți sacrifica propriile nevoi de dragul împlinirii celor ale altor persoane pentru că ai putea isca niște conflicte. Luna plină te ajută să îți afirmi încrederea în tine, amintindu-ți că ești o persoană creative cu inițiativă de leader.

Capricorn

semnul zodiacal capricorn pe cer, inconjurat de celelalte zodii

Tensiunile emoționale te vor copleși o data cu apariția lunii pline în octombrie. Pe lângă lună, se adaugă și faptul că Saturn tocmai a intrat în casa Capricornului. Sub lumina lunii ies la iveală cele mai puternice sentimente și caracterul tău sensibil, punându-te în situații stânjenitoare.

Nu te refugia în muncă doar pentru a scăpa de această povară și pentru a-ți distrage atenția. Ai nevoie doar de câteva persoane aproapiate care să fie dispuse să te asculte, potrivit bustle.com.

Recomandari