Mercur retrograd 27 septembrie 2021. Zodiile avantajate de schimbările ce au loc până pe 18 octombrie

Pe 27 septembrie 2021, Mercur va fi retrograd în zodia Balanță și va rămâne acolo până pe 18 octombrie. În timp ce tranzitează această zodie, Mercur produce schimbări semnificative. Există, totuși, câteva semne zodiacale care vor fi avantajate în cele trei săptămâni.

Pe 27 septembrie 2021, Mercur va fi retrograd în zodia Balanță și va rămâne acolo până pe 18 octombrie. În timpul ce tranzitează această zodie, Mercur produce schimbări semnificative

Shutterstock.com

Mercur este planeta comunicării, tehnologiei și intelectului, așa că, atunci când e în mers direct, poți să comunici clar și să călătorești fără întârzieri sau probleme. Pe de altă parte, când este retrograd, își fac apariția problemele de comunicare.

Citește și: Mercur retrograd în Balanță 2021. Ce e bine și ce nu trebuie să faci de pe 27 septembrie până pe 18 octombrie

Deoarece Mercur tranzitează zodia Balanță, sunt șanse mari să apară probleme în sfera amoroasă, dar și în relațiile de prietenie.

Ce zodii sunt avantajate de Mercur retrograd

În perioada 27 septembrie- 18 octombrie 2021, când Mercur este retograd, nu este indicat să semnezi contracte. Asta dacă nu ești născut/ă sub unul dintre semnele zodiacale, care sunt cel mai puțin afectate de Mercur retrograd.

Citește și: Horoscop octombrie 2021. Ce au pregătit astrele pentru următoarele săptămâni și care sunt cele 3 zodii favorizate

Iată care sunt zodiile ce nu vor fi afectate de retrogradarea lui Mercur în Balanță:

Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Simți retrogradarea lui Mercur la nivel profund și personal. Casa a 12-a de creștere spirituală va fi activată în timpul acestui tranzit, provocând o agitație în subconștientul tău.

”Scorpionii vor experimenta probabil momente în care își vor pune psihicul la treabă pentru a aplicarea viselor”, a spus astrologul Lumi Pelinku pentru Bustle.

Asta înseamnă că nu trebuie să-ți fie teamă să visezi cu ochii deschiși. Este momentul ideal să pui în practică toate visele pe care le ai.

Vărsător (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Citește și
banel nicolita
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
claudia-radu-colaj-chefi-lc-cutite
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Mai multe articole

S-ar putea ca Mercur Retrograd să nu îți afecteze puterea de a comunica, dar te va obliga să reflectezi și să te analizezi din toate punctele de vedere. În cazul tău, retrogradarea lui Mercur va influența schimbări majore în casa responsabilă de descoperirea de sine.

”Vărsătorii trebuie să încerce să blocheze opiniile altora”, spune Pelinku. S-ar putea ca acest tranzit să te ajute să descoperi că ai o abordare greșită, lucru pe care nu-l vei percepe tocmai bine, mai ales dacă ești un Vărsător care este ferm în ideologiile sale.

Citește și: Cele două zodii care frâng inima și sunt irezistibil de atractive. Cu cine trebuie să ai grijă când intri într-un joc amoros

Dar retrogradarea lui Mercur te va încuraja să mergi mai adânc și să explorezi. Atenție, însă, Mercur retrograd se pricepe să manipuleze căile, așa că este indicat să explorezi prin literatură.

Pești (19 Februarie - 20 Martie)

Mercur retrograd îți oferă șansa de a face bilanțul afacerilor tale și de a implementa modificările necesare pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Îți place să visezi cu ochii deschiși și, dacă vrei un stil de viață luxos, poți folosi acest prilej pentru a găsi instrumentele necesare.

”La sfârșitul acestei perioade retrograde, vei putea valorifica resursele”, a zis astrologul citat.

Citește și: Cele mai bârfitoare zodii ale horoscopului. Ce nativi vor discuta pe la spate toate secretele celorlalți

Ultimele știri