Căutare Live

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin

Astrele au hărăzit o parte dintre femei cu aceste daruri, iar ele sunt născute în principal în următoarele patru zodii:

Astrele au hărăzit o parte dintre femei cu aceste daruri, iar ele sunt născute sub semnul următoarelor zodii:

Taur: O femeie blândă şi liniştită. Aşa poate fi caracterizată cea născută în zodia Taur. E prietenoasă şi simpatică, e devotată, foarte loială şi grijulie precum o cloşcă.

Partenerul său de viaţă va fi un răsfăţat, pentru că femeia Taur este foarte răbdătoare şi nu se ceartă aproape niciodată.

E romantică şi are o legătură emoţională puternică cu partenerul. Acesta trebuie să fie puternic, să îşi asume responsabilitatea unei familii, însă fără a fi şeful în casă.

Rac: O adevărată mâna cerească este femeia născută în zodia Rac. Poate fi considerată, pe bună dreptate, cea mai bună dintre toate nativele.

E tot ceea ce şi-ar putea dori vreodată un bărbat de la o femeie: e o soţie iubitoare, o gospodină ideală, o mamă grijulie şi o amantă perfectă.

Iubeşte pacea şi armonia, e docilă, înţelegătoare şi veselă. Oferă cu plăcere iubire şi o primeşte la fel de bine, caută la rândul ei siguranţă şi fidelitate.

Peşti: Femeia din zodia Peşti e genul de dădacă, de a doua mamă pentru partenerul său. Îi place să îl ingrijască, să îl răsfeţe.

E drăgăstoasă şi sufletistă, miloasă, generoasă. Ştie cum să transforme relaţia cu partenerul său într-una de-a dreptul magică.

Este devotată şi foarte tolerantă cu cel căruia îi oferă inima sa. Este feminină, bună la suflet şi blândă, o adevărată încântare pentru partenerul său de viaţă care se va mândri cu ea la orice pas.

Balanţă: Femeia născută în Balanţă este şarmantă şi atractivă nu numai prin aspectul său fizic impecabil, ci şi prin blândeţea cu care a fost hărăzită.

Este foarte liniştită şi nu suportă să intre în conflicte cu nimeni, cu atât mai puţin cu partenerul de viaţă.

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
femeie care curata faianta din casa cu o carpa crem
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
femeie care a atins cu degetul un mobilier plin de praf
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Mai multe articole

E carismatică şi captivantă şi atrage oamenii cu naturaleţea şi simplitatea sa. E inteligenţă şi ştie cum să fie supusă fără însă a-şi încalcă principiile bine definite.

Luna septembrie, cea mai bună din viața lor. Ele sunt cele mai norocoase zodii... Talentul paranormal al fiecărei zodii. Puterea ascunsă din interior dictează menirea pe care o ai în această viață...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri