Căutare Live

Tarot 27 iunie- 4 iulie. Urmează zile interesante pentru mai mulți nativi. Ce spun cărțile de tarot pentru fiecare zodie

Săptămâna 27 iunie- 4 iulie este una specială pentru cele 12 zodii ale horoscopului, conform cărților de tarot. Iată cum vor fi următoarele zile pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Săptămâna 27 iunie- 4 iulie este una specială pentru cele 12 zodii ale horoscopului, conform cărților de tarot. Iată cum vor fi următoarele zile pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Antena 1

Săptămâna aceasta, lucruri bune se vor întâmpla. Totuși, există un sentiment de nemulțumire resimțit de unii nativi și, pentru unele zodii, fiecare zi pare să înrăutățească situația.

În următoarea perioadă, mulți dintre nativi vor simți că în interiorul lor se pregătește o ”rebeliune” și dacă nu vor găsi o modalitate de a face față, vor exploda.

Spre finalul acestei săptămâni, unele semne zodiacale vor realiza că sunt singurii care se pot salva dacă sunt într-o situație dificilă.

Niciun cavaler în armură strălucitoare nu vine în ajutorul tău. De fapt, tu trebuie să fii acel cavaler. Ești salvatorul/salvatoarea propriei vieți, așa că, acestea fiind spuse, e timpul să-ți acorzi o mână de ajutor.

Citește și: Horoscop zilnic 29 iunie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate

Tarot 27 iunie - 4 iulie 2022. Cum va fi această săptămână, conform cărților de tarot

Urmează o săptămână deosebită pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Iată ce a pregătit Universul pentru următoarele zile, conform cărților de tarot:

Tarot 27 iunie - 4 iulie 2022: Berbec

Este un moment bun pentru a îți clarifica prioritățile și planul de acțiune, mai ales în ceea ce privește munca. Norocul este de partea ta, așa că următoarele zile sunt ideale pentru a prezenta o idee sau două celor care îți oferă salariul.

Ceea ce ai în vedere poate fi mai mult decât util pentru ei, așa că nu ezita să îți împărtășești strălucirea. Și ai încredere în faptul că știi cu adevărat ce faci. Și o faci bine.

Tarot 27 iunie - 4 iulie 2022: Taur

Ceea ce vei observa săptămâna aceasta este că oamenii cu care lucrezi nu acordă atenție niciunui detaliu. Vei asista la o manoperă proastă, iar adevărata problemă aici este că te poate încuraja să urmezi exemplul.

Când vezi că altora nu le mai pasă de munca lor, îți dai seama că, dacă nu le pasă, atunci de ce tu ar trebui să o faci? Cartea Three of Pentacles întoarsă simbolizează mediocritatea la locul de muncă, iar tu vei juca un rol în acest sens.

Tarot 27 iunie - 4 iulie 2022: Gemeni

Deși nu este nimic care să te îngrijoreze prea mult, știi că această săptămână va aduce tensiune și că s-ar putea să fii nevoit/ă să-i faci față, deși este ultimul lucru pe care îl dorești. Practic, va apărea o problemă și va necesita atenția ta imediată.

Întreaga săptămână se va simți ca și cum se învârte în jurul acestei probleme și îți va zădărnici planurile într-o anumită măsură. Nu este nimic de care să te îngrijorezi prea mult. Rămâi calm/ă și concentrat/ă.

Tarot 27 iunie - 4 iulie 2022: Rac

Recunoaște că ești un visător. Îți va permite să știi că poți materializa orice este în mintea ta. Ai mare noroc săptămâna aceasta pentru că poți să aduni în minte exact ceea ce vrei să vezi.

Ești capabil/ă și nervos/nervoasă. Reușești să faci cum trebuie lucrurile și impresionezi oamenii cu efortul și unicitatea ta.

Tarot 27 iunie - 4 iulie 2022: Leu

Pregătește-te pentru o săptămână oarecum frustrantă, deoarece se pare că planurile tale vor fi fie amânate, fie anulate. Ceea ce este mai bine pentru tine este să nu iei totul prea în serios, deoarece Nine of Swords indică faptul că ai putea exagera.

Cel mai bun pariu al tău este să mergi și să vezi ce se întâmplă. Încearcă să nu forțezi acest lucru. Totul este greu, dar nu înrăutăți situația.

Tarot 27 iunie - 4 iulie 2022: Fecioară

Ai ceva în minte săptămâna aceasta și nu poți renunța la asta. Deși știi că poți să te gândești la un lucru până la moarte, s-ar putea să vrei să cântărești ce te deranjează.

Este chiar atât de rău sau vezi totul într-un mod diferit pentru că te tot gândești la asta? Evită să ai sentimente de autocompătimire, deoarece aceasta s-ar putea transforma în autodistrugere.

Tarot 27 iunie - 4 iulie 2022: Balanță

Te afli în dificultate în ceea ce privește locul de muncă. Nu știi dacă poți continua, făcând același lucru pe care l-ai făcut în tot acest timp. Te simți apatic/ă și dezinteresat/ă.

Meseria ta te plictisește și nu știi ce să faci, așa că lași lucrurile să cadă în dezordine. Ai tendința de a te răzvrăti și a își pune în pericol poziția, deoarece nu-ți mai pasă deloc de munca ta.

Tarot 27 iunie - 4 iulie 2022: Scorpion

Aceasta este o săptămână karmică pentru tine, se pare că faptele tale bune se întorc la tine sub formă de noroc și cunoașterea securității și a iubirii în viața ta. Familia te apreciază, iar tu ești membrul celebru în această săptămână.

Ești o persoană la care toată lumea apelează pentru sfaturi solide și te-ai dovedit demn/ă de încredere și amabil/ă.

Tarot 27 iunie - 4 iulie 2022: Săgetător

Ace of Swords, reversed este o carte complicată, deoarece implică că vei avea o evoluție bruscă. Totuși, va trebui să existe un sacrificiu pentru a ajunge acolo. Săptămâna aceasta vei depăși ceva care ar putea implica o prietenie sau o relație amoroasă care a mers prost.

Ești triumfător/triumfătoare în capacitatea ta de a te despărți de inamic, dar este o poveste de succes dulce-amăruie. În această săptămână, te îndepărtezi mental dintr-o relație care te dărâma pe tine și tot ceea ce iubești.

Tarot 27 iunie - 4 iulie 2022: Capricorn

Ai un secret, nu-i așa, Capricorn? Iată chestia... acel secret poate fi dezvăluit în această săptămână și nu pentru că asta ai ales tu. Fii pregătit/ă să dai câteva explicații.

Este genul de săptămână în care ești forțat/ă să-ți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale, așa că adună-te și caută toate argumentele posibile pentru a îți construi o apărare solidă.

Tarot 27 iunie - 4 iulie 2022: Vărsător

Nu va fi o săptămână ușoară, dar va fi una încununată de succes. Poate fi vorba despre o luptă grea între tine și un prieten și, deși s-ar putea să-l pierzi pe acel prieten în acest proces, vei dobândi cunoștințe care îți vor arăta de ce ai nevoie pentru a-l recupera.

Există o rană în orgoliu care iese la suprafață. Este ceva cu care poți trăi și prin care poți crește dacă lași lecția să intre în viața ta.

Tarot 27 iunie - 4 iulie 2022: Pești

Săptămâna aceasta îți aduce dezacorduri și decizii luate care te nemulțumesc profuns. Simți că nu ți se oferă de ales într-o chestiune care necesită prezența ta. Vei experimenta multă furie, deoarece simți că ai pierdut controlul asupra unui lucru crucial pentru fericirea ta.

Nu ai încredere în cei din jurul tăuai și nici în capacitatea lor de a lua decizii.

Horoscop zilnic 28 iunie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și să... Horoscop zilnic 30 iunie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și să...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x