Antena Căutare

Tarot 28 noiembrie - 4 decembrie pentru fiecare zodie. Ce îți rezervă următoarea perioadă în funcție de semnul zodiacal

Săptămâna 28 noiembrie - 4 decembrie este una specială pentru cele 12 zodii ale horoscopului, conform cărților de tarot. Iată cum vor fi următoarele zile pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Urmează o săptămână interesantă pentru toate semnele zodiacale. Conform cărților de tarot, săptămâna 28 noiembrie - 4 decembrie va aduce foarte multe suprize și lecții. Iată ce îți rezervă următoarea perioadă în funcție de zodie.

Shutterstock

Potrivit YourTango, săptămâna aceasta, 28 noiembrie - 4 decembrie 2022, este o perioadă dedicată lecțiilor personale. Pe măsură ce anul se apropie de final, toții simțim nevoia de a trage concluzii, de a închide un capitol pentru un nou început. Conform cărților de tarot, acum chiar este momentul potrivit pentru a ne pune ordine în lucruri, fie că țin de partea materială sau de cea spirituală, pentru că avem înainte o săptămână în care vom depăși obstacole.

Tarot 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 pentru fiecare zodie. Ce îți rezervă următoarea săptămână

Etalarea pentru următoarele 7 zile ne amintește că suntem autorii propriului destin și că depinde de noi să închidem o perioadă dificilă, dacă de asta este nevoie.

Tarot 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 pentru Berbec

Carte de tarot: Two of Pentacles, reversed

O vorbă celebră spune „Prefă-te până vei reuși!” - aceasta este mantra pe care trebuie să se bazeze Berbecii în această săptămână. Este posibil ca în următoarea perioadă nativii să fie nevoiți să participe la activități comune alături de familie, ceea ce e posibil să îi pună într-o situație inconfortabilă.

Aceștia sunt sfătuiți să zâmbească și să dea din cap afirmativ pentru a se scuti de discuții care le-ar putea strica starea de spirit.

Tarot 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 pentru Taur

Carte de tarot: Queen of Pentacles, reversed

Este posibil ca relațiile cu cei din jur să se zgiduie, în această săptămână. Dacă totuși nativii își doresc să aibă relații bazate pe încredere, este momentul perfect pentru o discuție care să lămurească lucrurile, ce va fi de-a dreptul revelatoare. Partea bună este că totul depinde de ei.

Săptămâna aceasta poate rezolva unele probleme care îi macină demult pe cei născuți sub acest semn zodiacal.

Tarot 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 pentru Gemeni

Carte de tarot: Six of Pentacles, reversed

Trebuie să vă păstrați mintea lipmede și să vă focusați pe propriul destin. Se anunță o săptămână haotică din punct de vedere financiar pentru nativi, dar o mare parte din ea constă în ideea că aceștia s-au abătut de la drumul lor.

Nu întotdeauna iarba este mai verde pe cealaltă parte, iar sfatul pentru următoarele zile este să vă bazați pe munca proprie, pentru că rezultatele nu vor întârzia să apară.

Citește și: Cum afectează Luna Nouă în Săgetător fiecare zodie. Ce nativ are mari șanse de abundență și cine primește protecția divină

Tarot 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 pentru Rac

Carte de tarot: Four of Swords

Dacă săptămâna trecută a fost prea mult pentru Raci, ei vor petrecere următoarele zile relaxându-se și regăsindu-și energia și motivația. Partea lor sociabilă este mai puțin activă în această săptămână și este posibil să își dorească să petreacă mai mult cu propria persoană.

Următoarele zile le aduc, în sfârșit, vacanța lor mult așteptată, solo și pe cont prorpiu.

Tarot 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 pentru Leu

Carte de tarot: The High Priestess

Săptămâna aceasta le dezvăluie un secret ascuns de mult timp, dar care va avea un efect benefic asupra nativilor din Leu. Ceea ce înseamnă că ceea ce vor auzi îi va elibera. Este o veste pe care o așteptau demult, o bănuiau, dar nu au fost niciodată siguri.

Săptămâna aceasta vine cu posibilitatea de a închide un capitol și cel mai important, le aduce libertate mentală.

Tarot 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 pentru Fecioară

Carte de tarot: Four of Wands

Se pare că Fecioarele vor avea o săptămână lină, deoarece toată lumea din viața lor este de acord și viața pare foarte armonioasă. S-ar putea totuși apară câțiva vizitatori la ușa nativilor, în această săptămână, deoarece acesta este sezonul sărbătorilor, însă asta le va aduce doar bunădispoziție.

Este mai mult o perioadă bazată pe relaxare și timp de calitate petrecut alături de prieteni și cei dragi. Spiritul sărbătorilor începe să își facă simțită prezența.

Tarot 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 pentru Balanță

Carte de tarot: King of Wands, reversed

Balanțele trebuie să fie atente la cuvintele pe care le folosesc în această săptămână. Este posibil ca un prieten să aibă nevoie de ajutor, iar ca de obicei, nativii sunt dispuși să le ofere tot ce pot, însă felul în care o vor face poate părea agresiv.

Dacă persoana aflată la ananghie va putea face față cuvintelor aspre, dar de ajutor, atunci totul va fi bine, în cele din urmă.

Tarot 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 pentru Scorpion

Carte de tarot: Page of Wands, reversed

Scorpionii s-ar putea să fie pe punctul de a finaliza ceva măreț, însă nu este chiar momentul potrivit. În această săptămână nativii se simt productivi și creativi și efortul depus va fi răsplătit, însă peste puțin timp.

În următoarele zile, aceștia vor fi nevoiți să învețe lecția răbdării, însă nu este acesta momentul când potrivit pentru ca proiectul lor să se finalizeze.

Citește și: Zodiile cu noroc la bani mulți în luna decembrie. Au protecția divină, noroc la muncă și șansa unică de reușită

Tarot 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 pentru Săgetător

Carte de tarot: The Devil, reversed

Săptămâna în curs poate aduce mici tensiuni în familie, însă analizatul în exces nu aduce nimic bun. Ultima săptămână a lunii noiembrie nu este niciodată ușoară pentru nativii din Săgetător, dar nu trebuie să cedeze.

Gândirea pozitivă și concentrată pe viitor, nu pe trecut îi va ajuta să treacă, cu bine, și de această dată peste o perioadă solicitantă din punct de vedere emoțional.

Tarot 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 pentru Capricorn

Carte de tarot: Judgement, reversed

Pe măsură ce anul se apropie de final, în această săptămână Capricornii pun la punct ultimele detalii pentru o încheiere „apoteotică”. Aceasta este saptamana în care reușesc să renunțe la lucrurile negative din viața lor și privesc cu încredere către viitor.

Se pare că aceștia sunt pe drumul cel bun și fac exact ceea ce trebuie pentru a avea un nou an cu belșug pe toate planurile.

Tarot 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 pentru Vărsător

Carte de tarot: Eight of Pentacles, reversed

Vărsătorii sunt că au pierdut prea mult timp și acum este momentul să acționeze. Cei din jur încep să simtă că sunt puși pe ultimul loc pentru că nativii au alte priorități și nu le acordă atenție.

Cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să forțeze motoarele la maxim pe final de an pentru a nu da de bănuit. Altfel, superiorii le vor cere explicații pentru lipsa lor de activitate din ultima perioadă.

Tarot 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 pentru Pești

Carte de tarot: Nine of Cups

Întotdeauna o carte de tarot bună pentru zodia Pești care aduce mereu noroc și fericire. Se pare nativii se vor bucura de compania prietenilor și a familiei în această săptămână, iar partea cea mai bună este că toată lumea este în armonie.

Nativii se simt recunoscători, iar faptul că toată lumea se înțelege este ca un vis devenit realitate, pentru ei. Începutul lunii decembrie le va aduce tot ce își doresc.

Horoscop 28 noiembrie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănăt... Horoscop 29 noiembrie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănăt...
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar...
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023. Racii primesc vești importante. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023 anunță că nativii din zodia Rac vor avea parte de vești...
Parteneri
Beneficiile consumului de avocado. Este recomandat să îl integrezi în alimentația ta
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x